- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Kediler kulaklarını kaç derece döndürür?
11-Kediler kulaklarını 180 derece döndürebilir.
Kedilerin kulaklarını neden yana yatırması?
Yüzün tam tersi yönde arkaya doğru çevrilmiş kulaklar kedilerin kendisini endişeli ve rahatsız hissettiğinin belirtisidir. Tanımadığı kişiler tarafından sevilirken, birini ilk gördüğünde hissettiği belirsizlik gibi durumlar kulakları geriye yatırır!
Kediler neden kulaklarını?
Kediler iletişim kurarlarken, ne hissettiklerini ifade ederlerken bıyıklarını, gözlerini, kuyruklarını, bedenlerini ve evet, kulaklarını kullanırlar.
Kedim nasıl kendini sevdirir?
İşte kedim beni nasıl daha çok sever diye düşünenler için kedilerinin kendilerine mecnun olmasını sağlayacak bir kaç öneri.
- 1- Temiz olun!
- 2- Ona zaman ayırın!
- 3- Onu reddetmeyin!
- 4- Ona küçük sürprizler yapın!
- 5- Sizinle uyumasına izin verin!
Neden kediniz kum kabına gömerler?
vahşi doğada kediler, yırtıcılardan ve düşmanlardan saklanabilmek için dışkılarını gömerler. bu hareket öylesine kökleşmiştir ki günümüz evcil kedilerinde de aynı şekilde devam etmektedir. neden kediniz kum kabının içindeki kumları eşeleyerek kapatmak yerine, kabın dışından görünmez kumlarla kapatmaya çalışır?
Ne Demek ki kediler neden bitki yer?
kediler neden bitki yer? bitki yemek kedilerin yalanırken yuttukları tüylerini kusmalarına yardım ettiği için severler. ayrıca bazı bitkiler ette olmayan lif, vitamin ve mineral gibi şeyleri içerdiği için kediler bunlara ihtiyaç duyduğunda bitki yerler.
kediler düşmekteyken kuyruklarının yardımıyla bedenlerini çevirir ve uygun düşüş konumuna getirir. çok esnek vücutları olduğu için bu hareket kediler için çok kolaydır. kediler neden bitki yer?
neden bazı kediler yün ya da giysi yalar? bu konuda iki teori var. birisi kediniz erken dönemde annesinden ayrılmış ve yeterince emememiş olabilir, yündeki lanolin kokusu ona annesini hatırlatıyordur. ya da beslenmesinde lif eksikliği vardır. kediler neden tuvalet için kum kullanırlar?