Son Konular

Kazanci belgesi kac yil gecerli?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Kazancı belgesi kaç yıl geçerli?

Yeterlilik belgesinin geçerlilik süresi 5 yıldır.
Kazan operatörü Belgesi nasıl alınır?
Günümüzde Mesleki Yeterlilik Kurumunun yayınladığı mesleki yeterlilik belgesinin zorunlu olduğu 81 adet meslek içerisinde Buhar Kazanı Operatörlüğü bulunmamaktadır. Bu yüzden söz konusu eğitimi ve belgeyi mesleki eğitim belgesi olarak Milli Eğitim Bakanlığı ilgili birimlerinden alınabilmektedir.

Kazancı belgesi zorunlu mu?

Yetkili bir kurum tarafından verilen kazan dairesi işletmeciliği kursunu bitirdiğine dair sertifikası bulunmayan şahıslar, kazan dairesini işletmek üzere çalıştırılamaz.
Kazancı belgesi kaç günde alınır?
Size ya da personelinize en uygun belge türünü seçerek aşağıdaki telefon numaralarından eğitim koordinatörlerimize ulaşarak kaydınızı gerçekleştirebilir yaklaşık olarak 1-1,5 ay süre içerisinde sertifikanızı alabilirsiniz.

Kalorifer Kursu kaç saat?

Madde 8- Yetkili Kalorifer Ateşçisi Kursları günde en az 2 saat olmak üzere; 40 saatten az olmayacak şekilde düzenlenir. Madde 9- Yetkili Kalorifer Ateşçisi adayları kurs programına devama mecburdurlar. Kurs süresinin 1/5´i kadar devamsızlık gösterenlerin kaydı silinir.
Mesleki yeterlilik belgesi kaç günde çıkar?
Öncelikle MYK mevzuatına göre Mesleki Yeterlilik Belgesi sınav sonuçlarının açıklanması en geç 10 iş günüdür. MYK tarafından yetkilendirilmiş kuruluşların birçoğu sınav sonuçlarını sınava giren adayların cep telefonlarına SMS olarak göndermektedir.

MYK ücretini kim öder?

Sınavlara girerek belge almaya hak kazanan başarılı adayların sınav ücretleri KDV hariç 300 Avro'ya kadar karşılanacaktır. Sınav ücreti 300 Avronun üzerinde ise fark aday tarafından ödenecektir.
MYK parasını kim öder?
– Belge zorunluluğu olan mesleklerde sınavlara girip belge almaya hak kazanan kişilerin, Bakanlar Kurulu kararıyla belirlenmiş limitler dâhilinde sınav ücretlerinin tamamı ile belge masraf karşılıklarının tamamı 2019 yılının sonuna kadar İşsizlik Sigortası Fonundan karşılanmaktadır.

Istiklal marsi bize ne anlatmak istiyor?

Siesta kac dakika olmali?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt