Son Konular

Kayseri'de Nerelerden Burs Bulabilirim?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Kayseri'de Nerelerden Burs alabilirim?
Kayseri Burs veren kurumlar
Kayseride burs veren yerler şu şekildedir:
Erciyes ÜnivVakfı Erciyes Üniv Rektörlüğü
Erciyes Eğitim ve Hiz Vakfı İnönü Bulvarı Fatih Çarşısı No:20202 Melikgazi Tel:3365177
Kılıç Aslan EğitimVakfı Keçikapı Mah Gürcü Cad No:113 Tel: 2223167
Kayseri Yükseköğrenim ve Yard Vakfı Halk Cad Nuh Naci Yazgan İşhanı K:4 Tel: 2315678 *

Kayseri'de burs alabileceğiniz bazı kurumlar ve vakıflar şunlardır:

1. Erciyes Üniversitesi Vakfı: Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde bulunan vakıf, öğrencilere burs imkanı sunmaktadır.
Adres: İnönü Bulvarı, Fatih Çarşısı No:20202, Melikgazi, Kayseri
Telefon: 3365177

2. Erciyes Eğitim ve Hizmet Vakfı: Öğrencilere eğitim desteği sağlayan bu vakıf, burs imkanları sunmaktadır.
Adres: Keçikapı Mahallesi, Gürcü Caddesi No:113, Kayseri
Telefon: 2223167

3. Kılıç Aslan Eğitim Vakfı: Keçikapı Mahallesi'nde bulunan bu vakıf, öğrencilere eğitim ve burs desteği sağlamaktadır.
Adres: Keçikapı Mahallesi, Gürcü Caddesi No:113, Kayseri
Telefon: 2223167

4. Kayseri Yükseköğrenim ve Yardım Vakfı: Halk Caddesi'nde bulunan bu vakıf, yükseköğrenim gören öğrencilere yardımcı olmaktadır.
Adres: Nuh Naci Yazgan İşhanı, Halk Caddesi, Kat:4, Kayseri
Telefon: 2315678

Bu kurumlar ve vakıflar aracılığıyla burs başvurusu yaparak destek alabilirsiniz. Başvuru koşullarını ve gereken belgeleri detaylı şekilde öğrenmek için ilgili kurumları aramanızı öneririm. Umarım bu bilgiler size yardımcı olur.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Hataya Giden Otobüsler

Kırklareli'de Nerelerden Burs Bulabilirim?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.703
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt