- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Kayıp duası kaç kere okunur?
"Ya cami'annasi liyevmin la raybe fihi İnnallahe la yuhliful mi'ad icma beyni ve beyne" şeklinde olan dua, çalınan veya kaybolan herhangi bir şeyi bulabilmek amacı ile bu dua her gün 25 kez okunmalıdır. Kayıp olan eşya bulunana kadar bu okuma devam etmelidir.
Bir şey kaybolduğunda hangi dua okunur?
Kayıp eşya duasının okunuşu: Allâhümme rabbe'd-dâlleti ve hâdiye'd-dâlleti, rudde aleyye dâlletî bi kudretike ve sultânike. Fe in-nehâ min fadlike ve atâike. Kayıp eşya duasının Türkçe anlamı: Ey kaybolan kişilere yolunu gösterebilen Allah'ım. Bana da doğru bir kılavuz (yol) göster.
Kaybolan parayı bulmak için hangi dua okunur?
"Allâhümme rabbe'd-dâlleti ve hâdiye'd-dâlleti, rudde aleyye dâlletî bi kudretike ve sultânike. Fe in-nehâ min fadlike ve atâike." Kaybolan Eşyaların bulunması adına okunması gereken bu dua Hz Ömer tarafından okunmuştur.
Takside çantamı unuttum ne yapabilirim?
Unutulan kayıp eşyalarınızı taksiciler destek hattından ya da WhatsApp destek hattından bize ulaşarak da bildirebilirsiniz. Lütfen talebinizin doğru şekilde değerlendirmeye alınması için bilgileri eksiksiz olarak doldurunuz. Teşekkürler en kısa zamanda size geri dönüş sağlanacaktır.
Takside unutulan eşyalar nasıl bulunur izmir?
Vatandaşlarımız ve taksi şoförleri Haber Merkezi'ne 7/24 ulaşabilmekte; şikayet, öneri, kayıp eşya gibi bildirimlerde bulunabilmektedir.
SAMULAŞ kartımı kaybettim ne yapmalıyım?
- Bilgi ve Destek Hattı +90 850 333 55 55.
- Whatsapp Destek Hattı +90 505 195 50 00.
- E-Posta.[email protected].
- Telefon. +90 362 436 00 01-02-03.
SAMULAŞ kayıp kart nereden alınır?
Cumhuriyet Meydanı tramvay durağı arkasında yer alan Samkart Başvuru ve Danışma Merkezimize müracaat etmeniz gerekmektedir.
Bir şeyi nereye koyduğunu hatırlamak için dua?
Ömer (ra)'in oğlu Abdullah şöyle buyurmuştur: Bir eşyasını kaybeden veya çaldıran kişi, iki rekât namaz kıldıktan sonra şöyle dua eder: "Allâhümme rabbe'd-dâlleti ve hâdiye'd-dâlleti, rudde aleyye dâlletî bi kudretike ve sultânike.