Son Konular

Kayınvalide

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
adamın birinin evinde yangın çıkmış komşuları yardıma koşmayıp olayı
seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş ilk kez oğlunu yangının
içerisinden
çıkarıp açık havada beklemesini söylemiş dalmış tekrar duman ve ateşin
içerisine, kızını çıkartmış haricen sonra karısını, daha sonra köpeği ve
kedisini sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş
çıkmış onu seyreden komşularından biri sormuş:
neden yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?
diye
kayınvalidem içeride!demiş adam; ara sıra girip çeviriyorum
*

Yangın durumunda panik yaşamamak ve doğru hareket etmek önemlidir. Adamın önceliği ailesini kurtarmak olmuş, önce oğlunu, sonra kızını, karısını, köpeği ve kedisini kurtarmış. Sonrasında ise kayınvalidesini aramış ve içeride olduğunu fark etmiş. Kayınvalidesini ara sıra kontrol ederek onun da güvende olduğundan emin olmaya çalışmış. Bu durumda adamın öncelikleri doğru olmuş, sevdiklerini can güvenliği için önceliklendirmiş. Yangın gibi acil durumlarda sakin kalarak adım adım doğru kararlar almak hayati önem taşır. Kayınvalidesi dahil herkesin güvende olduğundan emin olduktan sonra yangına müdahale etmek veya itfaiyeyi aramak da önemlidir. Yangın gibi durumlarda paniklememek ve sakin kalmak herkesin güvenliğini sağlamak için çok önemlidir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Kuranı Kerimde kaç adet sure vardır

Astım Bronşit Hastalarının Dikkat Etmesi Gerekenler

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt