- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Kaybolan kedi çiple bulunur mu?
Mikroçip ile evcil hayvanların kimlik bilgileri elektronik ortamda kayıt altına alınıyor. Terk edilen ya da kaybolan hayvanların sahipleri kısa sürede bulunabiliyor. Mikroçipler veteriner hekimlerce uygulanıyor.
Kedim kayboldu ne yapabilirim?
Kedim kayboldu ne yapabilirim?
Kediniz Kaybolduğunda İlk Yapmanız Gerekenler Önce ev içinde her noktayı arayın. Komşularınıza ve çevredeki esnafa haber verin. Komşularınızdan aramaya katılmaları için destek isteyin. Çıkabileceği noktayı belirleyip 500m mesafede araba altları, parklar, ağaçlar gibi saklanabileceği alanları arayın.
Kayıp evcil hayvan nasıl bulunur?
Kayıp evcil hayvan nasıl bulunur?
Hayatı paylaştığımız hayvan dostumuz kaybolduğunda ne yapmamız gerektiğini birçoğumuz bilmiyoruz. Evde bakılan hayvanları kayıt altına alan mikroçip uygulaması artık onların kolayca bulunmasını sağlayacak. Ayrıca sokağa terk edilen hayvanın kime ait olduğu da tespit edilebilecek.
Kedi çipi ne ise yarar?
Pet Mikroçip kayıp hayvanlar ve çalınan hayvanların bulunması için geliştirilmiş elektronik bir sistemdir. Deri altına yerleştirilen pirinç tanesi büyüklüğündeki çip, okuyucu cihaz ile taranarak iletişim bilgilerinize ulaşılır.
Kaybolan kedi geri döner mi?
Kaybolan kedi geri döner mi?
Başına kötü Bir şey gelmedikçe mutlaka geri dönecektir. Kaçan kedilerin eve geri dönmesinin sebebi çoğunlukla beslenme diye düşünülür. Ancak yapılan bazı testler, araştırmalar sonucu kedilerin sahipleri ile çok güçlü bir bağ kurdukları, sürekli sevgi görmek istediklerindendir.
Kedim kayboldu nasıl bulurum?
Kedim kayboldu nasıl bulurum?
Kayıp Kedi Nasıl Bulunur?
- -Hemen Düşünmeye ve Aramaya Başlayın.
- -Oynamaktan Keyif Aldığı Zilli yada Sesli Oyuncağını Yanınıza Alın.
- -Sürekli Ses Çıkararak Gezmeyin, Arada Durup Çevreyi Dinleyin.
- -Sevdiği Ödül Mamasını Kullanın.
- -Kedinizi Bulana Ödül Vereceğinizi Duyurun.
Kayıp kedi ilanı nereye verilir?
Kayıp ilanı siteleri arasında Türkiye'nin en popüler sitelerinden olan Gören Duyan, kayıp evcil hayvanlarınız ve vasıtalarınız için oldukça detaylı bir ilan yayınlama hizmeti sunmaktadır. Oldukça geniş kitleye, hızlı bir şekilde ilanlarınızı ileten Gören Duyan, bu hizmetini tamamen ücretsiz olarak yapmaktadır.