Son Konular

Kayahan - Acılanma..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Kim ağlattı uzdu seni
Ağlaşma, sızlanma gonul
Ben de hal kalmadı
Yandım ateşlerde yandım
Soyle sen nasıl dayandın
Ben de hal kalmadı
Yok, yok, yok
Bir daha yok
Yok, yok, yok
Tovbe olsun
(Bu son olsun)
Acılanma, dayanamam
Bu da gelir, bu da gecer
Hayat yamandır
Zehri yalandır
Gecer bu dertler
Muhru zamandır

Acılar ve üzüntüler insanı çok derinden etkileyebilir. Şarkıda da anlatıldığı gibi, bazen yaşanan acılar karşısında gözlerden yaşlar süzülür. Ancak önemli olan bu acılar karşısında kendimizi toparlayabilmek ve geleceğe umutla bakabilmektir. Hayat bazen zorlu bir mücadele olabilir, fakat zamanla her şeyin geçeceğini, acıların hafifleyeceğini ve güzel günlerin tekrar geleceğini unutmamak gerekir. Umutsuzluğa kapılmadan, hayatın zorluklarına göğüs gererek ve sabırla yol almaya devam etmek önemlidir. Her şeyin bir sonu olduğunu ve her dertin bir çaresinin bulunduğunu unutmayın. İlerleyen zamanlarda yaşadığınız acılar da geride kalacak ve hayatınızda yeni güzellikler yeşerecek. Unutmayın, hayat yamandır ama aynı zamanda güzelliklerle doludur. Umudu kaybetmeyin ve daima ileriye bakın.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Duydum ki Unutmuşsun Şarkı Sozu

Ozan Dogulu Dağılmak İstiyorum Şarkı Sozu

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.692
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt