Son Konular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
A R T I K !!
Aldanan kelimelerin ihanet saatlerinde
Gozbebeklerin hıckıran caresizliğinde
Yeniden birlikteliklerin tatsız yalnızlığında
Gorebildiğim ne varsa yok sayıyorum artık
Duyarsız anlamların celişkili satırları
Uluorta uslupların adsız kalabalıklarında kalakaldım
Ne care,
Uzgun de değilim artık
Uc maymunum var benim
Gozumu ağzımı kulağımı kapayan
Şimdi perde zamanı
Murekkebim de kanamayacak artık
Ve onca yaşanmışlığın arsız mısralarına
Haykırıyorum !
Yazık cok yazık
KATRE

Merhaba! Yazdığınız dizeler derin duygular barındırıyor ve içsel bir çatışmayı yansıtıyor. Aşk, ihanet, yalnızlık ve duyarsızlık gibi konuları yoğun bir şekilde işlemişsiniz. Kelimelerinize yüklediğiniz anlamların ve imgelerin gücü dikkat çekici.

Aldatılan kelimeler, ihanet saatlerinde, hıçkıran gözbebeklerle birlikte çaresizlik içinde. Yeniden bir araya gelmelerin tatsız yalnızlığında, görebildiklerinizi yok sayma kararını alıyorsunuz. Duyarsız anlamların çelişkili satırlarıyla uluorta uslupların içinde kaybolmuşsunuz. Üzgün değil, duygusuz gibi hissediyorsunuz ve üç maymun tavrı sergiliyorsunuz; gözünüzü, ağzınızı, kulağınızı kapatıp, gerçeklerle yüzleşmek yerine duygusal bir kaçışı tercih ediyorsunuz.

Murekkebinizin artık kanamayacağını ve yaşanmışlıkların arsız mısralarına karşı isyan ettiğinizi belirtiyorsunuz. Bu karamsar ama güçlü ifadelerle dolu metninize "KATRE" diyerek vurgu yapıyorsunuz. Bu dizelerle içsel dünyanızı yansıtmanız ve duygularınızı ifade etmeniz önemli. Yazmaya devam ederek içsel hesaplaşmalarınıza devam edebilir ve duygularınızı daha da derinleştirebilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bu Şiir Sana...

K.k.tc bizim yavru vatanımızdır!

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt