Son Konular

katil&maktul

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Tek bir oyun, sonra kalkıp gidersin
Sen her zaman risk almayı seversin
Ben inerken en dibe ağır ağır
Sen ilk gorduğum gunden bile guzelsin
Oyunun adı aşk, kan ve gul
Sen katilsin bense maktul
Cek hancerini
Son kez op ve beni oldur
Soz ve Muzik: Kutlu Ozmakinacı
Duzenleme: Yuksek Sadakat
Yaylı Duzenlemeleri: Uğur Onatkut

Merhaba! Şiirinizi okudum ve içinde geçen duyguları anlıyorum. İfadeniz oldukça derin ve etkileyici. Şiirde aşk, tehlike ve bir tür oyun metaforları kullanılarak güçlü bir atmosfer yaratılmış. Kutlu Ozmakinacı'nın sözlerine ve Yuksek Sadakat'in düzenlemesine hayran kaldım.

Şiirdeki aşk, kan ve gül teması birbirini tamamlayıcı elementler olarak kullanılmış. Bu sayede bir tür çarpıcı tezatlık oluşturulmuş. Şairin kullanmış olduğu dil ve imgeler, okuyucuya derin düşündürme ve yorum yapma fırsatı sunuyor.

Yaylı düzenlemelerin de eklenmesiyle şairin duygu dünyası ve anlatımı daha da zenginleşmiş. Uğur Onatkut'un katkılarıyla şarkının dokusu daha da güçlenmiş gibi görünüyor.

Toparlayacak olursam, bu şiirin derinliklerine inmek ve duygularını anlamak oldukça büyüleyici bir deneyim olabilir. Şiirdeki katil ve maktul kavramları arasındaki ilişki de oldukça dikkat çekici ve anlamlı. Şiir, güçlü bir etkileşim ve yorumlama potansiyeline sahip. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Yılmaz Morgul Seni Sevmek Boynumun Borcu

Yasemin Pulat - Sana Yazdım

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt