Son Konular

Kaspersky nasil durdurulur?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Kaspersky nasıl durdurulur?

Bilgisayarın sağ alt bölgesinde bulunan göre çubuğu üzerindeki Kaspersky simgesini sağ tuşla tıklayın. Açılan menüden Korumayı Duraklat seçeneğini seçin. Korumayı duraklat: Belirtilen süre için duraklat seçeneğini seçin. Korumayı duraklat butonuna tıklayın.

Kavremover nasıl kullanılır?

Kavremover, Standart Windows araçları kullanılarak tamamen kaldırılamayan Kaspersky Lab uygulamalarını kaldırmak için kullanabileceğiniz ücretsiz bir araçtır. Kavremvr.exe dosyasını indirin . Dosyayı indirdikten sonra çalıştırın. Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi'ni Kabul Et'i tıklayın.

Kaspersky Total Security nasıl silinir?

Kaspersky Total Security nasıl silinir?
Uygulamayı kaldırma
- Başlat ekranında Kaspersky Total Security kutucuğuna sağ tıklayarak araç çubuğunu getirin.
- Araç çubuğunda Kaldır düğmesine tıklayın.
- Açılan pencerede, listeden Kaspersky Total Security'yi seçin.
- Listenin üst kısmında Kaldır düğmesine tıklayın.

Reason Cyber Security nasıl kapatılır?

Reason Core Security kaldırma
- Denetim Masasından Program ekle kaldıra gidin.
- Yüklü programlarda Reason Core Security programını bulun.
- Reason Core Security programını sağ tuşla tıklayın ve kaldır seçeneğini seçin.
- Reason Core Security kaldırma işlemi başlayacak ve kısa sürede bitecektir.

Safe Kids nasıl kaldırılır?

Denetim masasını açmak için başlangıç ekranında Kaspersky Safe Kids kutucuğuna sağ tıklayın. Kaldır düğmesine tıklayın. Açılan penceredeki listeden Kaspersky Safe Kids'i seçin. Sil düğmesine tıklayın.

My Kaspersky nedir?

My Kaspersky nedir?
My Kaspersky, kullandığınız Kaspersky uygulamalarının bilgilerinin merkezi olarak saklanması ve yönetilmesi için tasarlanmış bir Kaspersky web sitesidir. My Kaspersky'de şunları yapabilirsiniz: Lisanslarınız ve sona erme tarihleri hakkındaki bilgileri görüntüleme. Bilgisayar korumasını uzaktan yönetme.

Kaspersky ürünlerini durdurma ve kaldırma işlemleri hakkında detaylı bilgiler verilmiş. Bu bilgiler doğru ve adım adım uygulandığında işlem başarılı bir şekilde gerçekleştirilebilir.

Ancak, yanlışlıkla veya dikkatsizlikle yapılan işlemler cihazınızı güvenlik tehditlerine açık hale getirebilir. Bu yüzden herhangi bir antivirüs programını devre dışı bırakırken veya kaldırırken dikkatli olmak çok önemlidir.

Eğer Kaspersky ya da herhangi bir güvenlik yazılımını devre dışı bırakmanız gerekiyorsa, işlemleri dikkatlice ve doğru şekilde uygulamaya özen göstermelisiniz. Ayrıca, antivirüs programınızı kaldırmadan önce başka bir güvenlik yazılımıyla değiştirmeyi unutmamalısınız.

Son olarak, My Kaspersky hakkında da bilgi verilmiş. My Kaspersky, kullanıcıların Kaspersky uygulamalarının lisans ve ayarlarına kolayca erişmelerini sağlayan bir web sitesidir. Bu platform üzerinden cihazlarınızın güvenliğini merkezi olarak yönetebilirsiniz.

Migros hemen teslimat ucreti ne kadar?

Senedimi odemedim ne olur?

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.384
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt