Son Konular

Karneler Değişti

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

SoruCevap

Velilere Mujde Karneler Değişti 2019

20192019 eğitim oğretim yılında, kamuoyunda 4+4+4 olarak bilinen zorunlu kesintili eğitim sistemi kapsamında eğitim alan oğrencilerin karneleri de değiştiMilli Eğitim Bakanlığı (MEB), karneleri İlkoğretim ve Ortaoğretim Oğrenci Karnesi olmak uzere 2 ceşit olarak yeniden tasarladı 2005 yılından bu yana merkezden basılarak gonderilen oğrenci karneleri ve başarı belgeleri, 20192019 eğitim oğretim yılından itibaren gonderilmeyecek

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), karneleri İlkoğretim ve Ortaoğretim Oğrenci Karnesi olmak uzere 2 ceşit olarak yeniden tasarladı 2005 yılından bu yana merkezden basılarak gonderilen oğrenci karneleri ve başarı belgeleri, 20192019 eğitim oğretim yılından itibaren gonderilmeyecek

imageskarnelerdegisti20195ad8cae2947ce

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

Acık Lise Sınav Yerleri Belli Oldu

S

Kendi Kendini Gomen Tabut

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri