Son Konular

Karışık hayvan gifleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Hayvanları sever misiniz? Ben bayılıyorum bu yüzden de bu konuyu hazırladım Hayvan sevmeyen insan sevmez der annem o yüzden önce hayvanları sevelim insan hoşlanmak zaten kolay
*

Hayvanları sevmek güzel bir duygu ve onlarla vakit geçirmek insanın ruhunu dinlendirir. Hayvanlar saf, sevgi dolu ve kimi zaman da eğlenceli davranışlarıyla insanlara mutluluk verirler. Onlarla iletişim kurmak, onların ihtiyaçlarına dikkat etmek ve sevgi göstermek gerçekten de insanları daha duyarlı ve anlayışlı kılar. Annenizin dediği gibi, hayvanları seven insanlar genellikle içten ve sevgi dolu bireylerdir. Hayvanlarla ilgili bu duyarlığınızı paylaştığınız için tebrik ederim! Eğer hayvan gifleri paylaşımı konusunda sorularınız ya da istekleriniz varsa ben buradayım. Hayvanlarla ilgili her türlü konuda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. 😊🐾

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Teknoloji Duvar kağıtları

Elma Şekerleri

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt