Modoratör
Efsanevi Üye
Karınca Adam kaç seri?
Ant-Man2015Ant-Man ve Wasp2018Ant-Man ve Wasp: Quantumania2023Ant-Man/Filmler
Karınca adam hangi tv'de?
Başrollerinde Paul Rudd, Evangeline Lilly ve Corey Stoll'un olduğu "Karınca Adam" filmi Kanal D'de! Konu: Mesleğine aşık olan ve bu konuda Reed Richards'ı bile aman aman aratmayan biyokimya uzmanı Dr. Hank Pym; altatomik partiiküller üzerinden ilginç bir formül geliştirir.
Ant-Man konusu ne?
KARINCA ADAM KONUSU NEDİR? Boyunu küçülterek gücünü arttırma gibi inanılmaz bir kabiliyete sahip olan uzman hırsız Scott Lang, içindeki kahramanı kucaklamalı ve akıl hocası Dr. Hank Pym'e, Ant-Man kostümünün ardındaki sırrı, yükselen tehlikelere karşı koruması konusunda yardım etmeli.
Ant-Man boyu kaç?
Ant-Man boyu kaç?
Serum yardımıyla bir karınca boyutuna inmesine rağmen kişisel dayanıklılık ve gücünden bir şey kaybetmeyen Pym, sonrasında büyüme gücü de kazanır ve yaklaşık 4 – 5 metrelik boyuyla Giant-Man olarak da önemli maceralarda süper kahramanlık müessesine giriş yapar.
Antman kaç film?
Antman kaç film?
Antman kaç saat?
1 saat 57 dakikaAnt-Man/Süre
Karınca Adam tv'de ne zaman?
Fantastik bir kahramanın doğuşuna hazır olun! #KarıncaAdam bu akşam 20.00'de #KanalD'de!
Antman hangi kanalda?
İlk Gösterim tarihi: Antman – ANT-MAN filmini 08:00 – 09:52 / 18 Ocak 2016 Pazartesi tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.
Karinca adam konusu nedir?
Karinca adam konusu nedir?
Konusu. Boyunu küçülterek gücünü arttırma gibi inanılmaz bir kabiliyete sahip olan uzman hırsız Scott Lang, içindeki kahramanı kucaklamalı ve akıl hocası Dr. Hank Pym'e, Ant-Man kostümünün ardındaki sırrı, yükselen tehlikelere karşı koruması konusunda yardım etmeli.
Ant-Man kaç film?
Ant-Man kaç film?
Ant-Man hangi evrende?
Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen yeni filmi "Ant-Man ve Wasp"tan yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.