Son Konular

Karin Karakasli kim?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Karin Karakaşlı kim?

Karin Karakaşlı (Ermenice: Քարին Քարաքաշլը, d. 1972, İstanbul), Türkiye Ermenisi yazar ve eğitmendir. Eğitimini Aramyan Uncuyan İlkokulu, Sankt Georg Avusturya Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu Mütercim Tercümanlık Bölümü'nde yaptı. Kuruluşundan itibaren on yıl süreyle Agos'ta yazdı.

Orhan Pamuk Kar ne anlatıyor?

Nobel ödüllü Türk yazar Orhan Pamuk, 2002 yılında yayımladığı Kar adlı eserinde siyasi ve toplumsal konuları roman penceresinden ele alıyor. Yazarın "ilk ve son siyasi romanım" olarak tanımladığı eser, Kars şehrini merkeze alarak Türkiye'de cehalet ve yobazlık sorunlarını konu ediniyor.
Kara Kitap ne kadar?
Ayrı ayrı 108,60 olan bu ürünleri birlikte alın sadece 78,90 ödeyin.

Kar kitabı ka Kimdir?

Bir gazetede köşe yazarlığı yapan ve ünlü bir şair olan Kerim Alakuşoğlu (kitabın bütününde ondan "Ka" olarak bahsediliyor) Almanya'nın Frankfurt şehrinde geçirdiği onca senelerden sonra Türkiye'ye dönme kararı verir ve geldiği ayların flaş haberleri arasında yer alan "Kars'taki kadınların intiharı" konularının …

Orhan Pamuk Kara Kitap kaç sayfa?

Kara Kitap
Orhan Pamuk kar kitabı ne kadar?
Ayrı ayrı 55,20 olan bu ürünleri birlikte alın sadece 54,00 ödeyin. Orhan Pamuk hakkında söyleyebileceğim çok şey var, özet geçebileceğim bir iki cümlem bile yok. Yetersiz kalır çünkü. Bana göre Türkiye'nin ve dünyanın en büyük yazarı!
orhan pamuk'un kar romanında, bir tür darbe provası yapan tiyatronun başındaki isim.
Farklı bir Orhan Pamuk'la karşılaştım. Türkiye'nin siyasi ve toplumsal meselelerin Kerim Alakuşoğlu nam-ı değer Ka karakteri üzerinden anlatıldığı ağır ve yoğun bir anlatım tercih edilerek yazılan bir kitaptır. Aslında Orhan Pamuk'un tüm eserlerinin konusu Doğu ile Batı arasındaki farkları anlatıyor.

Makyaj malzemesi sivilce yapar mi?

Ta fa Coin nedir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt