Son Konular

Kargo teslimat subesine ulasti ne demek?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Kargo teslimat şubesine ulaştı ne demek?

Alıcının gelen kargo bilgisine sahip olarak kargosunu ilgili Şube' ye gelerek aldığı teslim şeklidir.

Sendeo kargo ne?

Sendeo Kimdir? Sendeo, teslimat sektörüne dinamik, cesur ve inovatif bir bakış açısıyla yenilikler getirmek için yola çıkan bir firmadır. Bu yolculuğunda Koç Holding'in "kaliteli hizmet" anlayışı ve teknolojinin gücü sayesinde sağlam adımlarla ilerlemektedir.
Kargo şubeye ulaştıktan sonra ne zaman gelir?
Şubeden Şubeye Teslim Gönderiler: 600-1200 km mesafe arası taşınacak gönderilerin minimum 2, maksimum 3 iş gününde teslim şubesine ulaştırılması hedeflenmektedir.
Teslimat şubesine gönderildi ne demek?
Sana teslim edecek olan şubeye gönderilmiş.

Teslimat şubesinden kargo alınır mı?

Göndericinin gönderi yapılırken talebi üzerine ilgili kargo varış şubesine ulaştığında alıcıya telefon araması ile kargosunun şubeye ulaştığı bilgisi verilir. Bilgilendirmenin ardından alıcı müşterimiz kimlik ibrazı ile kargosunu şubeden teslim alabilir.

Kurye dağıtıma ne zaman çıkar?

Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır. PTT Kargo hafta içi her gün mesaiye sabah saat 08:30'da başlar ve öğlen 12:30'a kadar devam eder.
Sendeo kargo kimin?
Koç Topluluğu'nun dağıtım ve teslimat sektöründe faaliyet gösteren ve son noktaya dağıtım yapan yeni markası Sendeo, çevrim içi gerçekleştirilen basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.
Sendeo Kargo hangi illerde var?
Sendeo'nun web sitesinde yer alan bilgilere göre kargo şirketinin şu an için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya, Samsun, Kocaeli, Tekirdağ, Manisa, Eskişehir, Bilecik, Yalova, Mersin, Sakarya ve Balıkesir olmak üzere toplam 16 ilde aktif olarak hizmet sunduğunu da ekleyelim.

Ogleden sonra kargo gelir mi?

1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30'dan 17.30'a kadar çalışıp, kapanmaktadır. Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. Yurtiçi Kargo çalışma saatleri hafta içi 09.00 – 18.00 arası hizmet veriyor.

Kargo şubeye gönderildi ne demek?

Kargonuz çıkış yerinden varış yerine yol almış. Muhtemelen pazartesi elinizde olur.
Kargoyu şubeden almak için ne gerekir?
Dağıtıma çıkmasını beklemeden,paket kargo şubesindeyken gidip kimlikle alabilirsin.. Sabahleyin kargo şirketine gidip adını söyleyip "Kargom geldi mi acaba?" diye soruyorsun. O da "Geldi efendim." derse ve sen de "Kargomu alabilir miyim?" dersen kargonu çıkarıp verirler hemen.
Dağıtıma çıkan kargo en geç ne zaman gelir?
Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

Civi yapiminda ne kullanilir?

E Coat ne demek?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt