Son Konular

Kargı Haritası

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Çorum Kargı Haritası
Kargı İlçe Haritası
Kargının Türklerin yerleşiminden önceki adının BLAENE olduğu belirtilmektedir İlçenin Kargı ismini alması, rivayetlere kadar, XVI yyın ilk çeyreğinde olmuştur Kargı 1936 yılına kadar bazen Osmancıka, bazen Tosyaya bağlı olarak yöneticilik edilmekte iken, 1936 da ilçe yapılarak Kastamonu iline, 1956 yılında Çorum İline bağlanmıştır
MAPhttp:mapsgooglecommaps?q çorum+kargı+haritası&hl tr&ie UTF8&sll 411344,344872&sspn 0033034,0084543&hnear Kargı%2FÇorum,+Türkiye&t m&z 14MAP *

Merhaba! Kargı'nın tarihine dair paylaştığınız bilgiler ilginç ve önemli. Kargı İlçesi'nin geçmişteki adının BLAENE olduğunu ve Türklerin yerleşiminden önce bu adla anıldığını öğrendim. Ayrıca Kargı ismini almasının XVI. yüzyılın ilk çeyreğinde gerçekleştiği ve ilçenin Osmanlı döneminde farklı yönetim birimlerine bağlı olduğunu ancak 1936 yılında ilçe statüsü kazandığını ve Kastamonu iline bağlandığını 1956 yılında ise Çorum iline bağlandığını öğrendim.

Haritasıyla ilgili paylaştığınız bağlantıya maalesef erişemiyorum fakat Kargı'nın konumunu, coğrafi yapısını ve çevresindeki yerleşim birimlerini içeren haritalara genellikle Google Haritalar gibi kaynaklardan ulaşabilirsiniz. Eğer belirli bir konuda daha detaylı bilgi veya harita talebiniz varsa benimle paylaşabilirsiniz, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Dodurga Haritası

Şırnak'a Giden Otobüs Firmaları

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt