Editör
Efsanevi Üye
Kardeşimin katili kim?
katili anlayamadım başlarda. hatta bir ara ahmet/mehmet yaptı diye düşünmeye başladım. sonuçta adamın psikolojik problemleri var. beni şaşırtan tek şey muharrem'in katil oluşu oldu. sonuç olarak güzel bir kitap, tavsiye edilir.
Kardeşimin Hikayesi Kapak Resmi kime ait?
Kitabın kapağındaki resim, Belçikalı ünlü ressam René Magritte'in bir tablosuna aittir.
Kardeşimin Hikayesi Gerçek mi?
yumuşak, akıcı ve bilgili üslubuyla livaneli, kardeşimin hikayesi romanında kurgunun hayattan daha gerçek olduğunu, gerçeği kurguladığı ve unutmak istediği hatıralarıyla amansız bir aşk acısıyla örülü hikayesi olan yenilmiş, ama bu yenilgisini unutarak yaşayan ve her şeyi hatırlamayan hayattan gönülsüzce emekliye …
Kardeşimin Hikayesi ana fikri nedir?
Kardeşimin Hikayesi ana fikri nedir?
Bundan sonra bu kasabada bu cinayetten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Aşkın en önemli duygu olduğunu ifade eden ve aşkı konu edinen bir kitaptır. Kardeşimin Hikayesi kitabının ana fikri unutmak kimi zaman çok önemli bir özelliktir. Eğer insan hayatında unutmak olmasaydı insanlar hayatına devam edemezdi.
Zülfü Livaneli şizofren mi?
Zülfü Livaneli şizofren mi?
Şizofren değilim yani. Gerçi geçen romanımda da bir şizofreni anlatmıştım.
Kardeşimin Hikayesi hangi edebi akım?
René Magritte sanatta gerçeküstücülük akımının önemli temsilcilerindendir. Livaneli'nin ise kurgusunda belirttiği gibi, insan soyunun duygularını anlatan, psikolojik derinliklerine inebilen tek birikim edebiyat olarak tanımlanmıştır.
Kardeşimin Hikayesi hangi tür roman?
Aşk romanlarından bir tanesi olan Kardeşimin Hikayesi kitabı 2013 yılında yayınlanmış bir kitaptır. Kitap toplam 334 sayfadan oluşmaktadır. Doğan kitap yayınevi tarafından yayınlanmış bir kitap olan Kardeşimin Hikayesi okunmaya değer Türk romanlarından bir tanesidir.
Kardeşimin Hikayesi nerede geçiyor?
Kardeşimin Hikayesi romanında olaylar İstanbul'un Çatalca ilçesindeki eski adı ile Podima olan Yalıköy'de geçiyor. Köyde yaşanan bir cinayet üzerine olayı araştırmak için bir gazeteci köye gelir ve ilk olarak Ahmet Arslan'ın kapısını çalar.
Kardeşimin Hikayesi teması nedir?
Kardeşimin Hikayesi teması nedir?
Kardeşimin Hikayesinde bir balıkçı kasabasında yaşayan kadının hikayesini anlatmaktadır. Kadın bir cinayete kurban gitmiştir. Bundan sonra bu kasabada bu cinayetten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Aşkın en önemli duygu olduğunu ifade eden ve aşkı konu edinen bir kitaptır.
Zülfü Livaneli hangi edebi akım?
Zülfü Livaneli hangi edebi akım?
Ömer Zülfü Livaneli, 20 Haziran 1946'da Konya'nın Ilgın ilçesinde doğmuş, sosyal, tahlil ve romantik roman türlerinde kitaplar yazan ve bugüne kadar 27 kitabı yayımlanan müzisyen, senarist, politikacı, yönetmen ve roman yazarıdır.