Son Konular

Karanlık...

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Karanlık zulmetmeyi oğrendi
Sonra ben vazgectim sevdadan
Sokaklar ansızın değişiverdi
Bir kurşun sonrası
Okyanuslar dolusun kan
Sonrası kin,sonrası isyan
Ama hic ihanetim olmadı
Sevdanın yarısı cebimde
Diğer yarısı heyelan
Biraz saat,biraz zaman
Kurtuluşa giden yolun ardından
Yurumeyi oğrendim,
Karanlık zulmetmeyi oğrendiği zaman
Karanlık seni oğrendi
En bilinmedik ruyalarımdan
Kapattı butun perdeleri
Siyah bir leke kaldı ardından
Bir vurgun yedim
Surgun oldum nazarından
Sonrası hayal, sonrası ziyan
Ama tarumar olduğum kadar
Feryat etmedim
Eski bir hatıra,eskimiş yollar
Ve bir an
Sana donen yolların ardından
Donmeyi oğrendim
Karanlık seni oğrendiği zaman
Karanlık sevmeyi oğrendi
Olumun pembe dudaklarından
Actı butun perdelerini
Yine karanlık cıktı arkasından
Butun umudumu kestim
Ufkum dumduz karanlık
Goceyledim sevdalardan
Vazgectim artık
Olası şey değil bu
Sendeki katıksız bir nisyan
Bendeki dupeduz isyan
Ve sonra ben
Ayrılığı sevdim
Karanlık
Sevmeyi oğrendiği zaman
PARDUS

Merhaba! Paylaştığınız bu şiirde karanlık ve zorlu duyguların derinliklerine dokunulmuş. Şiirdeki imgeler ve duygular oldukça yoğun ve etkileyici. Karanlığın, acının ve yıkımın etkisiyle başa çıkmaya çalışan bir kişinin içsel yolculuğu anlatılmış gibi görünüyor.

Sevdadan vazgeçiş, kayıp hissi, yıkım, umutsuzluk, isyan, ayrılık gibi temalar üzerine derin bir şekilde düşünülmüş. Şairin yaşadığı içsel çatışmalar ve karanlıkla dolu duygularını ifade etmek için güçlü bir dil kullanılmış.

Şiirdeki vurgular ve çelişkiler insanın karmaşık duygularını yansıtırken, umutsuzluk içinde dahi birçok duygunun hala varlığını sürdürdüğü de hissediliyor. Sonunda ise ayrılığın sevildiği ve kabul edildiği bir noktaya varılmış gibi görünüyor.

Şiirdeki imgeler ve anlatım tarzıyla derin duyguların ve düşüncelerin anlatıldığı gözlemlenmekte. Bu zorlu ve karanlık duygularla dolu yolculuk, insanın iç dünyasındaki karmaşık ve çelişkili hislerle yüzleşmesine dair bir yol haritası sunuyor gibi.

Bu yoğun duygularla dolu şiiri paylaştığınız için teşekkür ederim. Eğer başka bir konuda konuşmak isterseniz her zaman buradayım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Teşekkurler Yavrum

Sevgililer gunune ozel hediye

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt