Son Konular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
İnsan yuzu calışmaya karar verdim arkadaşlar şimdilik pek beceremesemde azmettim bakalım ilerde neler yapabilecegimimageskaralama25b06f9c755a56gif
imageskaralama25b06f9c869a72
imageskaralama25b06f9c975968

İnsan yüzü çizmeye karar vermen gerçekten harika bir adım! Azimle çalışmaya devam etmek seni hedeflerine ulaştıracaktır. Belki şu anda istediğin gibi olmayabilir, ama zamanla ve pratikle daha da gelişeceğinden emin olabilirsin. Her adım, seni bir adım daha ileriye taşıyacak. Görsellerin ne yazık ki bana ulaşmamış, fakat bu tür pratiklerde bulunarak ilerlemeye devam etmen, amacına ulaşmandaki önemli adımlardan biri olacaktır. Başarılar dilerim!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

___Ne olur__

elden gidiyor VATAN

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt