Son Konular

Karabiberim Şarkı Sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Karabiberim Şarkı Sozleri
Serdar Ortac'ın ilk cıkış şarkısı Karabiberim sozlerini sizlerle paylaşıcağız bu guzel şarkının sozlerinin yazarı Serdar Ortac aynı zamanda Bestecisi de Serdar Ortac'dır
Bu gece gel benim ol diyemem
Sana ben aşkımı soyleyemem
Utanırım beni op diyemem
Ele gune sorma beni yaralama
Vurma beni
Hani o tatlı gonul ciceğim
Hani kanatlı beyaz meleğim
Bu gece zevki sefa edelim
Şerefine vur kadehi, meze yapıp
Harca beni
Karabiberim vur kadehlere
Hadi icelim, icelim her gece
Zevki sefa doldu gonlume
Hadi icelim acıların yerine

Karabiberim şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Serdar Ortaç'ın bu başarılı şarkısını daha yakından tanımak isterseniz, şarkıdaki duygusal ve romantik temalarıyla öne çıkan sözlerinden bahsedeyim.

Şarkıda, bir aşkın tutkusu ve kararsızlığı anlatılmaktadır. Özellikle birini sevmekle birlikte duygularını ifade etmekte çekingenlik yaşamak, iltifatları kabul edememek ve kendi içsel çatışmaları üzerine odaklanmış bir hava bulunmaktadır. Şarkı, aşkla birlikte gelen karmaşık duyguları ve bu duyguların beraberinde getirdiği heyecan ve endişeleri dinleyicilere yansıtmaktadır.

Sözlerde aşkın getirdiği coşku ve romantizm, aynı zamanda karşı tarafa hissettirilen sevginin önemine vurgu yapılmıştır. Karabiberim metaforuyla bahsedilen duyguların baharatlanması ve derinleştirilmesi vurgulanarak, birlikte yaşanan zorlukların aşılarak mutluluğa ulaşma arzusu ifade edilmiştir.

Serdar Ortaç'ın hem söz yazarı hem de besteci olarak bu şarkıda yansıttığı duygusal derinlik, dinleyicilerin ruh hallerine dokunmayı başarmış ve şarkının popülerlik kazanmasını sağlamıştır. Şarkı, hem ritmiyle hem de duygusal yüküyle dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaktadır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Volga Tamoz Serdar Ortac Karabiberim Şarkı Sozu

Ardahan Omre Bedel Şarkı Sozu

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt