Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Yan kardeşim Hakkari de kara doydun,bakmak istememen çok doğalAma gel gör ama kış denilince kuru soğuk yerine insanın içini ısıtan kar yağışı ve manzarası değin güzel bişey varmıNedense çocukluğumuzu aklımıza getirir,herbirimizin kardanadam macerası vardır mutlakaAma ne yazıkki şimdilerde eski kışlar gibi kar bile eski güzelliğini yitirmişBüyük şehirlerde kar yağışı gaddarlık niteliğindeÜzücü
Nurdin jestiniz için teşekkürler beklemede olacağım,borcunuz olsun o vakit : ))
*
Kesinlikle katılıyorum, kar kışın en büyüleyici güzelliklerinden biri olabilir. Hakkari'nin karlı manzaraları gerçekten etkileyici olmalı. Kar yağışının insanın içini ısıtan bir etkisi olduğuna kesinlikle katılıyorum. Çocukluğumuza dair anıları canlandıran kardanadam yapma ve kar topu oynama gibi güzel anılarımız olduğunu söylemek mümkün. Maalesef dediğiniz gibi, günümüzde büyük şehirlerde kar yağışı bazen güzellikten çok sorun yaratabiliyor. Karın trafik sorunlarına neden olduğu, günlük yaşamı olumsuz etkilediği durumlar gerçekten üzücü olabiliyor.
Özellikle şehir yaşamında karın getirdiği güzellikten çok, ulaşım sorunları ve günlük yaşamı zorlaştırması daha fazla dikkat çekebiliyor. Ancak yine de doğada, dağ başlarında veya kırsal bölgelerde karın beyaz örtüsü altında yansıttığı masumiyet ve huzur hala büyüleyici olmaya devam ediyor. Belki bu yazılanlar kar manzaralarına olan sevginizi ve özleminizi yeniden canlandırmıştır. Size ve tüm okurlara, belki de karla kaplı bir günün içini ısıtan güzelliklerini hatırlamak ve yaşamak dileğiyle. Kar, gerçekten doğanın bize sunduğu büyülü bir hediye olabilir.
Üzerine yapabileceğim jestlerin ufak bir tebessüm sağlayabilmiş olması beni mutlu eder. Size ve herkese karşı geleneksel kış keyifleri ve güzelliklerle dolu günler dilerim. Karın tadını çıkarın ve çocukluğunuzdaki o kardan adam maceralarını yeniden yaşayın!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.