- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Kanser hastaları Yardım alabilir mı?
Kanser Sağlık Destek Yardımı 15.000 TL Nakit Desteği; 28.02.2022 tarihinden sonra kendilerine Kanser hastalığı teşhisi konulan üyelerimiz için geçerli olacaktır.
LÖSEV ne kadar maddi yardım veriyor?
Bu alınan bağışlar hem Ramazan ayında hem de Kurban bayramlarında ve normal dönemlerde ilerleme kaydetmektedir. Kaydını aldığımız ailelere 2 bin TL ile 18 bin TL arasında maddi yardım sağlıyoruz. Tabii bu yardımlar ailelerin maddi durumlarına göre değişiklik gösterebiliyor.
LÖSEV yardım nasıl yapılır?
Türkiye'nin her köşesinde devam ettirmemize, lösemili çocuklarımızın ve kanser hastalarının sesini duyurmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bağış yapın! http://www.losev.org.tr/bagis adresini ziyaret ederek lösemili ve kanserli çocuklar ile yetişkin hastalar için tercih ettiğiniz şekilde bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Lösemiye yardım nasıl yapılır?
LÖSEV e kimler başvurabilir?
Bir LÖSEV gönüllüsü olarak küçük-büyük, kadın-erkek, çalışan-emekli herkesin, çocuklarımızı yaşama bağlamak için yapabileceği bir şeyler mutlaka var! LÖSEV' gönüllü üye olmak çok kolaydır. Vakfımıza gelerek elden ya da resmi internet sitemizden bir "Gönüllü üye formu" doldurmanız gerekmektedir.
Kanser hastası bir işte çalışabilir mi?
Bazı kanser hastaları tedavi sürecinde normal rutin hayatlarına devam edebilir; işe gitmek de dahil. Bazıları ise çok daha fazla hasta hissedip, biraz daha dinlemeye ihtiyaç duyabilir. Eğer tedaviniz devam ederken çalışabiliyorsanız, bu süreçte daha kendiniz gibi hissetmeye yardımcı olacaktır.
Bakım parası kimlere verilir 2020?
Üveyler dâhil olmak üzere bakıma muhtaç engellinin; eşi, çocukları ile çocuklarının eşleri, ana ve babası ile bunların ana ve babası, torunları ile torunlarının eşleri, kardeşleri ile kardeşlerinin eşleri, kardeşlerinin çocukları ile kardeş çocuklarının eşleri, eşinin ana ve babası, eşinin kardeşleri, eşinin …