Modoratör
Efsanevi Üye
Kampüs Kart nerelerde kullanılır?
Nerelerde kullanılır?
- Yerleşke girişlerinde,
- Üniversitenin tüm yemekhanelerinde* ücret ödemelerinde,
- Üniversitenin tüm kütüphanelerinde kaynak ödünç alma işlemlerinde,
- Otopark geçişlerinde,
- Kapalı spor salonu hizmetlerinden yararlanma hakkı olan öğrencilerin turnike geçişlerinde.
Ziraat Bankası Kampüs Kart nedir?
Ziraat Bankası Kampüs Kart nedir?
Genel Bilgiler. Kampüs Kart, Bankkart'ın tüm fonksiyonlarını taşımakla beraber aynı zamanda üniversite kimlik bilgilerinizi içeren, elektronik cüzdan özelliğindeki banka kartıdır.
Lise öğrenci kimlik Kartı ne işe yarar?
Lise öğrenci kimlik Kartı ne işe yarar?
Kimlik Kartları; harcamalarınızda, Şehir içi ulaşımında İzmir Büyükşehir Belediyesi otobüsleri, metro ve vapur seyahatlerinde, müzeler, sinemalar, tiyatrolar vb. kültürel mekanlara girişlerde indirimlerden yararlanmak için kullanılır.
PTT Kampüs kartım nerede?
Öğrenci Kimlik Kartının (Kampüs PTTKart) kayıp/çalıntı/arıza durumlarında; Öğrenci Kimlik Kartlarının kaybolması, çalınması ya da arızalanması durumunda 444 1 788 PTT Çağrı Merkezi ile iletişime geçilir veya PTT işyerlerine müracaat edilir.
Ziraat Bankası öğrenci kartı nasıl alınır?
Ziraat Bankası öğrenci kartı nasıl alınır?
Sen de KYK'dan burs ya da öğrenim kredisi alıyorsan, Bankkart Genç'e ve Harçlık Avans'a başvur. Kredi kartı özelliği açıldıktan sonra artık alışverişlerini ister banka kartına bağlı vadesiz hesabından veya Harçlık Avans limitin ile, istersen de kredi kartı limitinden yapabilirsin.
Kampüs kartı nasıl çıkarılır?
Kampüs kartı nasıl çıkarılır?
Standart Kampüs Kartlar önce şubeye gelip, ayrıştırılarak bir sonraki gün Personel Daire Başkanlığına teslim edilmektedir. Personel Daire Başkanlığı da biriminize üst yazı ile göndermektedir. Biriminizde görevli olan Kampüs Kart görevlisinden kartınızı teslim alabilirsiniz.
Öğrenci Kimlik Kartı zorunlu mu?
Bu nedenle öğrenci kimlik kartınızı sürekli yanınızda bulundurunuz. Ayrıca, Öğrenci kimlik Kartlarının, derslerde gerektiğinde, sınavlarda ise zorunlu olarak gösterilmesi gerekmektedir. Öğrenci Kimlik Kartı olmayanlar sınavlara alınmaz.
Okulda verilen öğrenci kartı ne işe yarar?
Okulda verilen öğrenci kartı ne işe yarar?
okuldan belli para karşılıgı sana verilir. Genelde seni sögüşlemek için alınan kart olmazsa otobuse tam olarak biner okulada giremezsin.
Kampüs kartım nerede?
Kampüs kartım nerede?
Eğer on gün içinde kartınız gelmedi ise sırasıyla önce biriminiz görevlisine Kampüs Kartıları en son hangi tarihte Kampüs Kart Ofisinden aldıklarını sorgulayıp, ulaşamaz iseniz konuyu[email protected]adresine TCKN ve irtibat numaranız ile bilgi vermeniz durumunda çözüm ve destek alabilirsiniz.
Marmara Kampüs kartım nerede?
Kayıp/çalıntı/arıza/imha/yenileme durumlarında ne yapılması gerekir? Kampüs kartın kaybolması, arızalanması ya da çalınması durumunda 4441788 PTT Çağrı Merkezi aranır veya Ptt şubelerine müracaat edilir.