Modoratör
Efsanevi Üye
Kahraman Tazeoğlu Mor ne anlatıyor?
Kahraman Tazeoğlu'nun Mor kitabı ile yine hayaller dünyasında sürükleneceksiniz. Dünyanın asırlar sonraki halinde dahi değişmeyen aşkı, aşk acısını derinlemesine işlemiştir. Ülkesine ihanet eden isyancıları o dönemde de işleyerek günümüz isyancılarına dikkat çekmiştir. İhanet edenlerin sonu her zaman ölümdür.
Hangi yazar okunmalı?
Hangi yazar okunmalı?
Üniversitede Okunması Gereken Kitaplar
- Kürk Mantolu Madonna. Sabahattin Ali. 4,50 TL.
- Hayvan Çiftliği. George Orwell. 10,20 TL.
- Simyacı Paulo Coelho.
- Olağanüstü Bir Gece. Stefan Zweig.
- Şeker Portakalı Jose Mauro De Vasconcelos.
- 1984. George Orwell.
- Fareler ve İnsanlar. John Steinbeck.
- Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu. Stefan Zweig.
Mor Kitap Nedir?
Mor Kitap Nedir?
"Mor, bir ailenin yıllara yayılmış hikayesini sürükleyici bir aşk ve entrika çerçevesinde yirmi dört saatlik bir zaman diliminde anlatıyor. Altmış sekiz kuşağından, sistemin parçası haline gelmiş işadamı İlhan, kızı yaşındaki Renginur'a tutulup karısını terk edince hırslı baldızının kinini bilemiştir.
Bukre kitabının sonu nasıl bitiyor?
Selim, Bukre'yi bunalımdan kurtulmak için onu bir kampa götürür. Bukre kampta Cem ile tanışır. Cem kamp ateşinin yanında gitar çalarak Bukre'nin kalbini çalar. Sonunda birlikte olurlar ve Bukre yine mutlu hayatına geri döner.
Mor kim değilsin kitap konusu?
Mor kim değilsin kitap konusu?
Yorgun ve yılgın akıp giden hayatımın merkezinde hep aynı soru vardı: "Gerçekten kimim ben?" Sonunda Mor, kulaklarıma fısıldadı. "Yeni bir serüvene var mısın?" Kıtalar ve ülkeler dolaştım. Her gittiğim yerde araştırdım gerçekte kim olduğumu. Sonra yuvama döndüm; bedenime, kendi geçmişime, soy ağacıma, köklerime.
Mor inek kitap ne anlatıyor?
Mor inek kitap ne anlatıyor?
Kısmen kalk borusu, kısmen eylem planı olan Mor İnek, bugünün yeni ekonomisinde şirketlere farklılaşmanın yolunu gösterip yok olmaktan nasıl kurtulacaklarını anlatıyor."
Bukre kalp Bukrenin devamı mı?
Kahraman Tazeoğlu on Instagram: "Bukre'nin devamı olan Bukre 2 Kalp, Kitap satılan her yerde… Kahraman Tazeoğlu'nun kaleminden…
Bukre ne anlatiyor?
Bukre ne anlatiyor?
Her zaman olduğu gibi Bukre, Selim'e terk edilmenin ve aldatılmanın acılarını anlatırdı. Selim de Bukre'ye platonik aşkını anlatırdı fakat platonik aşkının kim olduğunu hiç söylemezdi.