Editör
Efsanevi Üye
Kağıt yoksa sigara neye sarılır?
sigara paketlerinin icinden cikan jelatin yirtmadan nazikce cikarilir, suyun altina tutulup her tarafi iyice islatilir, yine nazikce yirtmadan fon makinesi araciligiyla iyice kurutulur. kurudugunda jelatinden kagidiniz kolayca ayrilir. afiyet olsun.
Çarşaf sigara nedir?
Çarşaf sigara nedir?
içi boş, filtreli, tüp şeklinde olanlara makaron, düz kağıt halinde olanlara çarşaf, ya sa sigara kağıdı denir. makaron; 5-10 tl ye alınan sigara sarma aletiyle, çarşaf; el, tabaka ya da alet ile sarılır. tütünün tadını bozmayan, içimi keyifli olan ama emek de isteyen kaliteli çarşaf ve filtre ile olur.
Evde tütün yerine ne kullanılır?
kurutulmus muz kabugu saranlar da vardir. baska amaclari var midir bilinmez. sebze meyve kasalarini saran kagitlar rulo yapilip yakilir. dumani puro kadar yogun, maltepe sigarasi kadar zehirlidir. bunu tutturerek rahat rahat olebilirsiniz.
Sigara filtresine ne denir?
Sigara filtresine ne denir?
"sigara öldürmez süzen öldürür" gibi sigara üzerine eklenen mesajlardan bağımsız olması ise keyifli içim için yeterlidir.iyiki varsın süzen 92… sigara süzgeci, filtresi olarak kullanılır. ama sigaranın ne tadı ne tuzu kalıyor.
Çarşaf kağıt nasıl kullanılır?
tahminimce bir b2 kağıdın enlemesine ikiye bölünmesi sonucu ortaya çıkan sayfalara, diklemesine yazı yazılarak kullanılır. 1,5 satırlık aralıklarla çizgileme bulunur, ön sayfa üst kısmında ise üniversite ve fakültenin adı, not kutucuğu, isim soy isim, ders ve dönem bilgilerinin girileceği alanlar bulunur.
Greengo ne demek?
Greengo ne demek?
çin menşei ledli gece lambası markası. yaklaşık 2.5 aydır kullanıyorum 7 liraya almıştım bitmiyor içinde 300 tane var baya ince ama sigaranın tadını etkilediğini düşünüyorum gizeh in yeşili favorim.
Sigara Agizligi diger adi nedir?
Tek parçalılara "yekpare" ya da "som" ağızlık, birkaç parçadan oluşanlara "geçme" ağızlık denir. Ağızlıkların ağıza gelen bölümüne "başlık", ortasına "orta", sigara takılan ucuna "etek" adı verilir. Yassı başlıklı olanları "damaklı", yuvarlak olanları da "imam" olarak anılır.
Arap çarşafı üzerinde ne yazıyor?
Arap çarşafı üzerinde ne yazıyor?
Arapça yazıyorsa, kâğıdı yapan firmanın adı, kaç adet olduğu yazıyor.