Son Konular

Kadesi Kimler indirebilir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Kadesi Kimler indirebilir?

Eşinden veya bir başkasından şiddet gören ya da şiddete maruz kalma ihtimali olan kadınlar, akıllı telefonları üzerinden yapacakları ihbarlarda hızlı bir şekilde bu iş için kurulan Kadın Acil Destek İhbar Sistemi'ne ulaşabiliyorlar.
KADES uygulaması nedir nasıl kullanılır?
Adım #1: KADES mobil uygulamasını indirin ve açın. Adım #2: İstenilen bilgileri güncel ve doğru bir şekilde girin. Adım #3: Telefonunuza gelen SMS kodunu girin. Adım #4: Uygulamanın konum bilgilerinize erişmesine izin verin.

KADES butona basınca ne oluyor?

"EVET" seçeneğine basıldığında ise ihbarın başarıyla alındığı ve bildirim yapılan konuma ekip gönderildiği bilgisi kullanıcıya uyarı mesajı olarak gönderilecek; söz konusu ihbar, aynı zamanda Acil Çağrı Merkezindeki sorumluların ekranında ihbar olarak görünecektir.
KADES internetsiz mi?
6) KADES İnternetsiz Çalışır Mı? KADES uygulamasını kullanan kimsenin dikkat etmesi gereken husus; konumun doğru belirtilmesi ve kayıt işlemi esnasında internetin açık durumda olması gereklidir.

KADES neyin kısaltması?

İçişleri Bakanlığı tarafından geliştirilen uygulama, Kadına şiddeti ve tacizi en aza indirmeyi amaçlıyor. KADES'in açılımı, Kadın Destek Uygulaması'dır.
KADES nasıl aktif edilir?
Kimlik Numarasını girerek ve sonrasından EGM serverlarından gelen aktivasyon kodu ile aktif hale getirebileceği uygulama ile aile içi ve kadına yönelik şiddet mağduru kadınların acil durumlarda cihaz konum bilgisini açarak bir tuşla 155 Polis İmdat Acil Çağrı Merkezine ulaşarak, yardım çağrısının yapıldığı olay yerine …

KADES nasıl yüklenilir?

Akıllı telefon kullanıcısı kadınlar, Google Play Store ve Apple Store uygulamasından "Kadın Destek Uygulamasını (KADES)" indirebiliyor. KADES UYGULAMASI İNDİR! Emniyet Genel Müdürlüğü Kadın Acil Yardım İhbar Uygulaması App Store ve Google Play'den indirmek mümkün.
KADES telefona nasıl indirilir?
KADES UYGULAMASI NASIL İNDİRİLİR? Akıllı telefon kullanıcısı kadınlar, Google Play Store ve Apple Store uygulamasından "Kadın Destek Uygulamasını (KADES)" indirebiliyor.

KADES çağrısı nedir?

KADES, kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri biraz da olsun engellemek adına kullanıcılara sunulmuş resmi bir uygulamadır. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış ve acil durumlarda ilk aklınıza gelecek acil müdahale uygulamasıdır.
Mor Çatı nedir ne iş yapar?
Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı; kadınlara karşı şiddetin önlenmesi için çalışmalar yapan, aile içi şiddete uğramış kadınlara psikolojik ve hukukî destek veren ve barınak sağlayan bir sivil toplum örgütüdür.

KADES uygulaması nasıl yüklenir?

KADES UYGULAMASI NASIL İNDİRİLİR? KADES uygulamasını, Google Play Store ve Apple Store marketlerinden ücretsiz şekilde indirebilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra T.C. Kimlik Numaranızı girerek ve EGM'den telefonunuza gelen aktivasyon kodu ile aktif hale getirebilirsiniz.
Hangisi ŞÖNİM hizmeti alanıdır?
Şiddet Önleme ve İzleme Merkezleri, kısaca ŞÖNİM, şiddete maruz kalan kadın ve çocuklara destek sağlamak amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı olarak 2012 yılında hayata geçirilmiş birimlerdir.

KADES nedir indir?

KADES, herkesin daha önce duymuş olduğu telefon uygulamalardan biridir. KADES uygulaması, şiddet ve taciz için tasarlanmış bir uygulamadır. Kişiler KADES uygulaması üzerinden, taciz ve şiddet yaşaması durumunda acil çağrı gönderebiliyor.

Puski nedir?

1 galon neye esittir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt