Modoratör
Efsanevi Üye
Kaç tane NBA oyuncusu var?
NBA'in bünyesinde 2020-21 sezonuna girilirken 41 farklı ülkeden toplam 107 uluslararası oyuncu bulunuyor.
Lebron James kaç tane yüzüğü var?
Kariyeri boyunca 4 kez NBA şampiyonluğu, 4 kez NBA En Değerli Oyuncu Ödülü, 4 kez NBA Finalleri MVP Ödülü, 2 kez Olimpiyat altın madalyası, 1 kez NBA Sayı Kralı, 1 kez NBA Asist Kralı ve NBA Yılın Çaylağı Ödülü kazandı.
En kısa basketbolcu kimdir?
En kısa basketbolcu kimdir?
Etkinlik kapsamında İstanbul'a gelen NBA tarihinin en kısa boylu oyuncusu Muggsy Bogues, Banvit'in de desteği ile Caddebostan sahilinde basketbol severlerle buluştu. Bogues, minik hayranları ile sahaya çıktı.
NBA 69 numara neden yasak?
NBA 69 numara neden yasak?
Rodman, her zaman Detroit Pistons ve Chicago Bulls ile olan dönemleriyle hatırlanıyor olsa da, 1999-00 sezonunda Dallas Mavericks ile bir yıllık bir dönemi de bulunuyordu. Rodman, Dallas'a gittiğinde 69 numara giymek istemişti ve dönemin başkanı Stern ise bu isteğini veto etmişti.
LeBron James kaç numara?
6LeBron James / Numara (Los Angeles Lakers / Kısa forvet, Şutör gard)
Basketbolcuların boyu kaç olmalı?
Teoride hepsinin çok uzun olmasını beklediğimiz basketbolcular arasında bu durum, aslında böyle değil. Örneğin, NBA'deki basketbolcuların boy ortalaması yaklaşık 2 metreyken aralarında 175 cm veya 220 cm olan birçok oyuncu var.
NBA'de Oynayan Türk oyuncu kimdir?
NBA'de Oynayan Türk oyuncu kimdir?
Alperen Şengün, Houston Rockets'ın Minnesota Timberwolves'a 106-124 kaybettiği maçta NBA kariyerinin ilk maçına çıktı. 2021 NBA Draftı'nda 16. sıradan seçilen milli basketbolcumuz ilk maçında 11 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve 3 top çalma ile oynadı.
Curry neden 30 numara giyiyor?
Curry neden 30 numara giyiyor?
Lisede 20 numaralı formayı giyen, kariyerinin kalan kısmında ise 30 numarayı tercih eden Curry, "Lisede 20 numarayı giydim çünkü okuldaki 30 numaralı forma için yeterince kalıplı değildim. Cılız bir çocuktum o zamanlar." diyerek bu tercihin sebebini netleştirdi.