Son Konular

Kac kredi kacinci sinif universite?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Kaç kredi kaçıncı sınıf üniversite?

Bunlardan; a) Öğretim planından en az 35 kredilik dersi tamamlayan ikinci sınıf, b) (Değişik:RG – 04/08/2019-30852) Öğretim planından en az 70 krediyi tamamlayanlar üçüncü sınıf, öğrencisi olarak tanımlanırlar. c) Öğretim planından en az 110 krediyi tamamlayanlar ise dördüncü sınıf öğrencisi olarak tanımlanırlar.

D+ geçer mi?

D+ geçer mi?
a) Bir dersten başarı notu olarak A+,A, B+, B, C+ ve C notlarından birini alan öğrenci o dersi başarmış sayılır. b) Bir dersten başarı notu olarak DZ, F ve K notlarından birini alan öğrenci, o dersten başarısız sayılır. c) Bir dersten D+ ve D notlarından birini alan öğrenci, o dersi şartlı başarmış kabul edilir.

ITU 4 sinif kac kredi?

ITU 4 sinif kac kredi?
Öğretim planından en az 35 kredilik dersi tamamlayanlar ikinci sınıf, en az 75 krediyi tamamlayanlar üçüncü sınıf ve en az 110 krediyi tamamlayanlar dördüncü sınıf öğrencisi olarak tanımlanırlar.

D+ şartlı geçiş mi?

Bir dersten A, A-, B+, B, B-, C+, C, harf notlarından birini alan öğrenciler o dersi başarmış sayılırlar. C- ve D+ notları şartlı başarılı notlardır.

D+ kaç puan?

D+ kaç puan?
A+ A- B+ B- .. Sistemi
Not | Puan Aralığı (100'lü sistem) | Katsayı (4'lü sistem karşılığı)
C | 65-69 | 2
C- | 60-64 | 1.7
D+ | 55-59 | 1.3
D | 50-54 | 1

ITÜ 1 sınıf kaç kredi?

ITÜ 1 sınıf kaç kredi?
Birinci yarıyıl öğrencileri ve ÇAP öğrencileri hariç olmak üzere, gözetim listesinde bulunmayan öğrencilerin, herhangi bir yarıyılda alabileceği derslerin kredi yükü en az 15 kredi, en çok 22 kredi olmak zorundadır.

Yaz okulunda toplam kaç kredi alınır?

MADDE 10 – (1) Yaz Okulunda öğrencilerin ders alma esasları şunlardır; a) (Değişik:RG-17/5/2016-29715) Yaz okulunda, Öğrenciler öncelikle tekrarlamak zorunda oldukları dersleri almak kaydıyla 20 AKTS'yi geçmeyecek ve en fazla 12 ulusal kredi saat olacak şekilde dört adet ders alabilir.

Üniversite öğrencilerinin sınıf seviyeleri ve not geçme durumları hakkında detaylı bilgiler verilmiştir. Ayrıca kredi alımı ile ilgili farklı durumlar ve kurallar da paylaşılmıştır. Eğer başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Yasli hasta Bakimi Nasil Yapilir?

Kagit atiklar nelerdir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt