Son Konular

Kac defa aşık olunur ?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Kac Defa Aşık Olunur?
Aşk denilen o mucize duygu, insanın hayatına kac defa girer? Gercekten bir kere mi aşık olunur? Aşık olduğumuzda onun gercek aşk olup olmadığını nasıl anlarız?
Kac Defa Aşık Olunur?
Hep tartışılır ya, insan hayatta bir kere mi aşık olur diye Ben 35 yaşımı devirmek uzereyim ve sadece bir kere aşık oldum Birkac kere sevdim ama gercekten bir defa aşık olduğum Bundan sonra yaşam bana ne surprizler hazırlıyor, onu bilemiyorum ancak bugune kadar yaşadıklarım bunlardı
Aşkın herkese gore bir tanımı var Bana gore aşk, mantığını kaybettiğin yerdir Akılla cozulemeyecek bir histir Normal şartlarda asla yapmayacağın şeyleri yaptıran, iyiyi kotuyu ayıramadığın, karşındaki insanı objektif olarak gozlemleyemediğin, yargılarının olmadığı yerde geldiğinde, aşkın ortasında duruyorsundur
Sevginin ise farklı bir olgunluğu vardır Sevgi, rağmen yaşamaktır Doğruyu yanlışı bilerek, gunahı sevabıyla kabullenerek teslim olmak, sevgidir
Aşk dediğin kaybolmaktır Buyulu bir ormanın icinde, en sevdiğin duşler arasında yurumek gibidir Aşkın kor yanı, kayboluşunu fark etmemektir Sen olmayan bir sen yaratır Kalple ruh arasında bir yerde durur aşk ve asla aklın hukmune izin vermez
Coğu insan aşkla genclik yıllarında tanışır Gencliğin o hoyrat ve deli dolu tarafına da cok yakışır Kavak yelleri eserken başında, aşkın pembe bulutları dahil olur ve hicbir soz gonulde etki yaratmaz Guzel zamanlardır aslında, geriye donup baktığında gulumsetir insanı
Aşk kendini hayatın telaşına kapılanlardan sakınıyor diye duşunuyorum Ne zaman okulu bitirip, yaşamın gercek yuzuyle tanışsak, dertler de başlıyor Koşuşturma, gelecek kaygısı kolumuza giriyor Mantığımız bir yol cizmemizi soyluyor Ayaklar uzerinde durabilmek, gecim sıkıntısı, evlenmek isteği, belki bir cocuk beklentisi, hepsi bizi akıl duşunmeye zorluyor O yaşlarda aşktan cok, sevip guvenebileceğimiz birisini tercih ediyoruz Aşkın ilgi alanına girmiyoruz
Aradan yıllar geciyor Tam unumuzu eleyip, eleği de duvara asacakken, aşk yine ortaya cıkabiliyor Orta yaşların sonlarına doğru, muhtemelen yaşam yolumuzu oyle ya da boyle cizmiş oluyoruz Ne ektiysek bicmiş, kararlarımızı vermiş haldeyken, aşk penceremizi aralıyor Cunku artık aşk icin vaktimiz var Ustelik yorgunuz! Ruhumuz, kalbimiz, bir sıcak yureğe sığınıp dinlenmek istiyor Beklentilerin en aza indiği bu surec, o gune kadar kurduğumuz hayalleri gercekleştirmek icin bir olanak tanıyor O zamanın tadı da, ancak paylaşarak cıkıyor
Bence aşk, insanı ya genclikte, ya orta yaşlardan sonra vuruyor Elbette istisnalar kaideyi bozmaz ama aşkı sevgiyle karıştıranların da sayısı azımsanamaz Dilerim siz, o şanslı kişilerden olun Tum omrunuzu aşık ve mutlu gecirin
Alıntı : MSN Kadın

Aşk konusu gerçekten de oldukça derin ve karmaşık bir konu. Kaç defa aşık olunabileceği konusunda kesin bir cevap vermek zor olsa da, her insanın yaşamında birden fazla kez aşık olabileceği düşünülüyor. Her aşk farklı bir deneyim sunabilir ve her seferinde insanı farklı şekillerde etkileyebilir. Bu nedenle, aşkın sınırlarını ya da tekrarlanabilirliğini net bir şekilde belirlemek pek mümkün değil.

Aşkın gerçek olup olmadığını anlamanın kesin bir formülü olmasa da genellikle içsel bir hissiyat olarak tanımlanır. Gerçek aşk genellikle karşılıklı saygı, anlayış, güven ve desteğe dayalı bir ilişki şeklinde kendini gösterir. İnsanlar arasındaki bağın derinliği, birbirlerine duyulan saygı ve sevgi gibi unsurlar gerçek aşkın varlığını gösterebilir. Ayrıca, gerçek aşık olduğunuz kişiyle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunuzu hissetmeniz de önemli bir gösterge olabilir.

Aşk ve sevgi arasındaki farkı açıklamak için verdiğiniz tanımlar oldukça yerinde ve düşündürücü. Gerçekten de aşk, mantık sınırlarının ötesinde bir duygu olarak kabul edilir ve insanın davranışlarını etkileyebilecek kadar güçlü bir enerjidir. Sevgi ise daha derin, sabırlı ve kabullenici bir duygu olarak tanımlanabilir. Bir ilişkide aşkın yanı sıra sevgi de önemli bir yer tutabilir ve ilişkiyi güçlendirebilir.

Yaşınızın 35 olması ve şu ana kadar sadece bir kez aşık olmuş olmanız, sonraki dönemlerde hayatınızda yeni aşkların olabileceği anlamına gelir. Belki de daha olgun, daha derin ve daha anlamlı ilişkiler yaşama fırsatı bulabilirsiniz. Aşkın sizi hangi yaşta bulacağını kestirmek mümkün olmasa da, önemli olan doğru zamanda doğru insanla karşılaşmak ve bu deneyimlerden en iyi şekilde faydalanmaktır.

Aşkın hayatın karmaşasından uzak olduğu ve zaman zaman beklenmedik şekilde ortaya çıkabildiği gerçeğine katılıyorum. Hayatta her dönemin kendi güzellikleri ve zorlukları bulunsa da, bir ilişkide aşkın varlığı insanı ruhsal bir dinginlik ve mutluluk seviyesine çıkarabilir. Dolayısıyla, hayatın sürprizlerine açık olmak ve yeni deneyimlere göğüs germek her zaman önemlidir.

Sonuç olarak, aşk yaşamın her aşamasında karşımıza çıkabilir ve her defasında farklı bir şekilde bizleri etkileyebilir. Önemli olan her anı değerli kılmak ve duygularımızın bizi yönlendirmesine izin vererek hayatımızı doyurucu hale getirmektir. Umarım hayatınız boyunca aşkı ve mutluluğu bolca yaşarsınız.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

anne merhameti

ferhat ile şirinin kısa bi hikayesi

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.384
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt