Editör
Efsanevi Üye
Kabis sistemi zorunlu mu?
Rent a car hizmeti veren kurumların KABİS sistemine kaydolması zorunludur.
Kabis sistemi ne demek?
Kabis sistemi ne demek?
Kiralık Araç Bildirim Sistemi (KABİS), aracı kiralayan müşterinin kişisel bilgileriyle aracın bilgilerini Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bildirildiği bir sistemdir. Araç kiralama şirketlerinde kiralanan araçlara ait bilgiler şirket yetkilileri tarafından anlık olarak KABİS'e kayıt edilir.
Kabis e nasıl üye olunur?
KABİS'e üye olmak için kiralık araç yetkililerinin yapması gerekenler;
- Firmaya ait ruhsat ve vergi levhası olması,
- Bağlı oldukları Polis Merkezi Amirliği, Asayiş Şube Müdürlüğü veya iş yerine en yakın karakoldaki kiralık araç bildirim sistemi il yönetici birimine başvurması gerekir.
Kabis şifremi unuttum ne yapmalıyım?
Kabis şifremi unuttum ne yapmalıyım?
KABİS şifremi unuttum İnternet üzerinden şifrenizi sıfırlamanız mümkün değil. Yeni bir şifre almak için Emniyet Genel Müdürlüğü ya da asayiş şube müdürlüğüne gidip dilekçe vermeniz gerekiyor.
Rent a Car ruhsatı nasıl alınır?
Rent a car açmak için gerekenler belgeler
- İlgili ticaret odası ya da esnaf odasına ait kayıt fotokopisi.
- Tapu fotokopisi.
- Mülk kiralık ise, kira kontratının aslı ya da noter tasdikli sureti.
- Yapı kullanma izin belgesi.
- Vergi levha fotokopisi.
- Bağkur ya da sigorta belgesi veya emeklilik cüzdanının fotokopisi.
Araç filo yönetimi nasıl yapılır?
Araç filo yönetimi nasıl yapılır?
Yüksek eğitimli ve deneyimli uzman ekip ile 24/7/365 araç kullanıcılarınıza destek verebilmek, tüm sürücü ve araç datasını tek platformda toplamak, sürücü ve araç karnesi oluşturabilmek, etkin filo yönetiminde sağlanması gereken en önemli kriterlerdendir.
Filo Yönetim Uzmanı ne iş yapar?
Firmaya ait araç parkında bulunan motorlu kara araçların yasal mevzuatlara uygunluğunu sağlayan, sigorta ve garanti hizmetlerinden yararlanmasını takip eden, filo parkının kullanımı ve yönetimini sağlayan kişidir.
Kimlik Bildirim Sistemi şifresi nasıl alınır?
Kimlik Bildirim Sistemi şifresi nasıl alınır?
Sistem kullanıcı talep şifresini almak için işyeri açma ve çalışma ruhsatı, vergi levhası, http://adreskodu.dask.gov.tr adresinden öğrenebilecekleri iş yerinin adres kodu ve aktif olarak kullandıkları e posta ile İşletici Kimlik Bildirim Formu (Form-1) doldurularak 1 adet fotoğraf ve kimlik fotokopisi ile birlikte …
KBS sifresi nasil alinir?
TC Kimlik numarası alanını doldurduktan sonra gönder düğmesine basınız. Yeni şifreniz mail adresinize gönderilecektir.