Editör
Efsanevi Üye
K 229 projesi nedir?
– Sadece okullardan oluşan ortaklık yapısında Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) başvuru formu doldurulacak olup bu başvurular İyi Uygulamaların Değişimine Yönelik Stratejik Ortaklık tipindedir.
K 122 nedir?
Öğrenci ve Personel Hareketliliği (Okul Eğitimi) Okul Eğitimi Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyeti, kurumlara eğitim personeli ve öğrencileri için Program Üyesi ülkelere öğrenme hareketlilikleri düzenlemeleri ve Program Ülkelerinden uzman ve öğretmen davet etmeleri fırsatlarını sunar.
Turna Projesi Nedir?
Turna Projesi Nedir?
Projenin amacı; AB Eğitim ve Gençlik Programları aracılığıyla elde edilen bilginin keşfedilmesi, analizi, öğrenilmesi, dağıtımı, mevcut başvuru ve yönetim işlemlerinin geliştirmesi, böylelikle programların etkinliğinin artırılarak bilgi tabanı oluşturulması.
Öğretmenler Erasmus yapabilir mi?
Öğretmenler ve okul liderleri, eğitimin temel taşlarıdır. Erasmus programı (2021–2027); hizmet öncesi ve devam eden öğretmen eğitimi sağlayıcıları arasındaki işbirliğini desteklemek için yeni bir girişim olarak Erasmus+ Öğretmen Akademilerini tanıtmaktadır.
iVET ve cVET nedir?
iVET veya cVET programları kapsamındaki mesleki eğitim öğrenicileri yurt dışında mesleki eğitim sağlayıcısı bir kurumda, bir şirkette veya mesleki eğitim veya iş gücü piyasasında aktif olan bir kurumda daha uzun bir öğrenme dönemi geçirebilirler.
KA210 nasıl doldurulur?
KA210 nasıl doldurulur?
Başvuru formu nasıl doldurulur? Okul Eğitiminde Küçük Ölçekli Ortaklıklar projeleri için KA210-SCH kodlu başvuru formu doldurulmalıdır. Başvurular, Avrupa Komisyonunun resmi internet sayfasında yayımlanan e-formlar aracılığıyla çevrimiçi olarak yapılır.
Erasmus Plus amacı nedir?
2014-2020 yılları arasında uygulanacak olan Erasmus+ Programı ile kişilere, yaş ve eğitim geçmişlerine bakılmaksızın yeni beceriler kazandırılması, onların kişisel gelişimlerinin güçlendirilmesi ve istihdam olanaklarının arttırılması amaçlanıyor. Erasmus+ Programı; eğitim, öğretim, gençlik ve spor alanlarını kapsıyor.