- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Joomla nedir ne işe yarar?
Joomla, web siteleri ve online uygulamalar oluşturmak için tasarlanmış, ödüllü ve açık kaynak kodlu bir CMS'tir (İçerik Yönetim Sistemi).
CMS editör nedir?
İçerik yönetim sistemi veya CMS, kodlama bilmeye gerek kalmadan web sitenizin içeriğini yönetmenize yardımcı olur, bu da sitenizi sizin güncelleştirebileceğiniz anlamına gelir.
Admin panelinde neler olur?
Admin panelde editör bölümü, duyurular modülü, ürün ekleme çıkarma, yeni alan oluşturma silme, fotogaleri, video gibi alanların olması gerekir. Site içeriğinin sık sık düzenlenmesi gerektiği, sürekli aktif olan siteler için admin panel kullanılabilecek bir sistemdir.
Joomla ile neler yapılabilir?
Joomla! web siteleri, bloglar ve güçlü çevrimiçi uygulamalar oluşturabileceğiniz bir içerik yönetim sistemidir (İYS). Kolay kullanımı ve genişletilebilir olması dahil olmak üzere birçok özelliği ile Joomla! en fazla tutulan web sitesi, portal yazılımlarından biridir.
Joomla kimin?
Joomla! bugüne kadar 1 terabayt ziyaretçi trafiğine dayanabilen ilk bağımsız özgür içerik yönetim sistemidir….Joomla!
SAP CMS nedir?
CMS, dilimize İngilizceden geçmiştir ve Content Management System ifadesinin baş harflerinden oluşur. Türkçe karşılığı İçerik Yönetim Sistemi olan CMS, bir web sitesi geliştirebilmenizi ve veri tabanı yardımıyla tüm içeriği yönetebilmenizi sağlar.
CMS yöntemi nedir?
CMS olarak kısaltılmış içerik yönetim sistemi, kullanıcıların özel teknik bilgiye ihtiyaç duymadan, kodlarla uğraştırmadan bir web sitesinde içerik oluşturmasına, yönetmesine ve değiştirmesine yardımcı olan bir yazılımdır.
CMS açılımı nedir?
CMS açılımı nedir dediğimizde content management system şeklindedir.