Son Konular

JLo evlendi mi?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

JLo evlendi mi?

Marc Anthonye. 2004–2014Cris Judde. 2001–2003Ojani Noae. 1997–1998Jennifer Lopez/Eşi

Emme Lopez Kaç Yaşında?

Emme Lopez Kaç Yaşında?
Marc Anthony ile evliliğinden dünyaya gelen biri kız diğeri erkek 13 yaşındaki ikizlerinden Emme de JLo'nun yanındaydı.

Jennifer Lopez ne zaman evlendi?

5 Haziran 2004 (Marc Anthony)29 Eylül 2001 (Cris Judd)22 Şubat 1997 (Ojani Noa)Jennifer Lopez/Evlilik tarihleri

Jennifer Lopez serveti ne kadar?

Jennifer Lopez serveti ne kadar?
Lopez uzun süredir arkadaşı olan Marc Anthony ile 2004'te evlenmiştir ve 2008 yılında Emme ve Maximilian adlı ikizleri dünyaya gelmiştir. 2016'da Lopez'in net serveti 300 milyon $ olarak belirlenmiştir.

Jennifer Lopez Şu anda kiminle evli?

Jennifer Lopez ile Ben Affleck evleniyor!

Jennifer Lopez nasıl doğum yaptı?

Jennifer Lopez nasıl doğum yaptı?
Yanıtı Pudra.com'da. Jennifer Lopez ve Marc Anthony'nin ikizleri de sezaryenle dünyaya geldi. Lopez, bu deneyimi şöyle anlatıyor: "Sezaryen oldum, kız kardeşim altı ay sonra doğum yaptı.

Jennifer Garner ve Ben Affleck neden ayrıldı?

Ben Affleck, alkol bağımlılığının nedenlerinden birini Garner ile olan ilişkisine bağladı. 49 yaşındaki oyuncu "Çünkü bu evlilikte kendimi tuzağa düşürülmüş, kapana kısılmış hissediyordum. Sürekli olarak 'Ayrılamam, çünkü çocuklarım var.

JLo Ben Affleck ne zaman evlendi?

JLo Ben Affleck ne zaman evlendi?
O arada hayatlarına başkaları girdi. Ben Affleck, 2005 ile 2015 arasında Jennifer Garner ile evlendi ve üç çocuk sahibi oldu. Jennifer Lopez de Affleck'ten ayrıldığı 2004 yılında Marc Anthony ile evlendi.

Jennifer Lopez kaç tane çocuğu var?

3.evliliği: üçüncü eşi Şarkıcı Marc Anthony ile 2004'de evlendi ve 2011'de boşandılar. 2007 doğumlu "Emme Maribel Muniz", "Maximilian David Muniz" adlarında ikiz çocukları var.

JLO ve ben neden ayrıldı?

JLO ve ben neden ayrıldı?
2002 yılında "Daredevil" filminde birlikte rol aldığı ve o dönem evli olan Jennifer Gardner`la 2005 Haziran ayında yine ani bir kararla evlendi. Çiftin,Violet, Seraphina, and Samuel isimlerinde üç cocugu oldu. Ben`in, Jennifer Garner'ı çocuklarının dadısıyla aldatması nedeniyle bu evlilik de 2018 yılında sona erdi.

JLO kaç çocuğu var?

Emme AnthonyMaximilian David MuñizJennifer Lopez/Çocukları

Alex Rodriguez kaç çocuğu var?

Alex Rodriguez kaç çocuğu var?
Natasha Alexander RodriguezElla Alexander RodriguezAlex Rodriguez/Çocukları

JLo, Marc Anthony ile 2004-2014 yılları arasında evli kaldı ve bu evlilikten ikiz çocukları Emme ve Maximilian dünyaya geldi. Şu anda ise Jennifer Lopez Ben Affleck ile tekrar bir araya gelerek evlenme kararı almıştır.

Jennifer Lopez'un serveti 2016 yılında 300 milyon dolar olarak belirlenmiştir. Uzun süredir arkadaşı olan Marc Anthony ile 2004'te evlenmiş ve ikizleri Emme ve Maximilian 2008 yılında dünyaya gelmiştir.

Jennifer Lopez, Ben Affleck ile 2004 yılında ayrıldıktan sonra Marc Anthony ile evlendi. Bu evlilikten Emme ve Maximilian adında ikiz çocukları oldu.

Ben Affleck ile Jennifer Garner'ın ayrılma sebeplerinden biri olarak Ben Affleck'in alkol bağımlılığı ve ilişki sorunları gösterilmiştir. Ben Affleck, Jennifer Garner ile olan evliliğinin kendisini tutsak hissettirdiğini ve ilişkiden kaçamadığını ifade etmiştir.

Son olarak, Alex Rodriguez'un Natasha Alexander Rodriguez ve Ella Alexander Rodriguez adında iki çocuğu bulunmaktadır.

LinkedIn hesap sildikten sonra tekrar acilir mi?

Kac TL uzeri tevkifat uygulanir 2022?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.206
  4. Son üye

Geri
Üst Alt