Modoratör
Efsanevi Üye
Jetta sorunlu mu?
Jetta araçlarda en fazla şikayet motor sorunları ile ilgilidir. 2009 model Jetta'larda ABS Kontrol Modülü ile ilgili şikayetler çok fazla görünüyor. Bu sorun ortalama 150.000 km'de ortaya çıkıyor. 2013 öncesi Jetta modellerinde yaşanan iç aksesuar ve şanzıman arızaları ise ikinci ve üçüncü sırayı paylaşıyor.
VW Jetta neden yok?
Volkswagen Jetta, rakiplerinin ötesine geçse de abisi Passat'a yenilmiştir. Bu yüzden Volkswagen Jetta, bir süre sonra Türkiye'de satıştan kaldırıldı.
Volkswagen Jetta Nasıl bir araba?
Volkswagen Jetta Nasıl bir araba?
Yol tutuşu mükemmel, yakıtı tasarruflu, sessiz ve atak bir araba. Daha iyisi Şam'da kayısı… Yakıt dışında on numara tavsiye ederim. Piyasada bu fiyata alınabilecek en iyi araba.
Dizel Jetta ne kadar yakıyor?
Yakıt Kapasitesi 55 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 5.6 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.2 lt. Karma Tüketim (100 km) 4.7 lt.
2022 Jetta Türkiye gelecek mi?
Bir dönem Türkiye'de de satışa sunulan ve yüksek satış rakamlarına ulaşan Jetta, 2022 model versiyonu ile yeniden yollara çıkmaya hazırlanıyor. 3,5 yıldır geliştirme sürecinde olan 2022 Jetta, artık daha fazla donanım sunuyor. Ayrıca kaputunun altında da birtakım iyileştirmeler yapıldı.
1.6 TDI çok yakar mı?
1.6 TDI çok yakar mı?
Fabrika verilerine göre VW Passat 1.6 TDI modeli şehir için 4,5 ve şehir dışı 3,7 litrelik bir yakıt tüketim değerine sahip. Buna ek olarak ortalama yakıt tüketimine baktığımız zaman 4 litrelik bir karma tüketim verisi sunduğunu görmek mümkün. D segmenti bir modelin bu verileri yakalamış olması gerçekten çok başarılı.
Jetta 1.6 TDI ne kadar yakar?
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 55 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 5.6 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.2 lt. Karma Tüketim (100 km) 4.7 lt.
Volkswagen Jetta üretimi devam ediyor mu?
VW'nin ülkemizde oldukça sevilen modeli Jetta artık üretilmeyecek. Alman markanın ülkesindeki web sitesinde yer almayan Jetta, İngiltere'de yılbaşından beri sadece 379 adet satılmış.
2022 Volkswagen Jetta ne zaman gelecek?
2022 Volkswagen Jetta ne zaman gelecek?
2022 Volkswagen Jetta'nın bu yılın son çeyreğinde Amerika'daki bayilerde yerini alması bekleniyor. Fiyat henüz belli değil fakat güncel versiyonun fiyatları 18,995 dolardan başlıyor.
Yeni Jetta Türkiye'ye gelecek mi?
Yeni Jetta Türkiye'ye Gelecek mi? Volkswagen Jetta ile Avrupa pazarına bir süredir veda etmiş durumda. Bu nedenle şu an için şirket tarafından farklı bir açıklama gelmediğinden, yeni Jetta'nın Türkiye'ye gelmesi olası görünmüyor.