Son Konular

Jess Molho dini nedir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Jess Molho dini nedir?

İtalyan Musevisi olan Jess Molho yahudidir. Işık Lisesi'ni bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitirdi. Ardından Yeditepe Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde de Yüksek Lisansını yaptı. 1994 Yılından itibaren de TV sunuculuğu yapmaktadır.

Jess Molho evli mi?

Zeynep MolhoJess Molho / Eşi

Jess Molho hangi kanalda?

Jess Molho hangi kanalda?
'Beni Takip Et' başlıyorJess Molho'nun sunacağı ve ünlü bir sosyal medya fenomeni olmak isteyen 10 yarışmacının mücadele edeceği 'Beni Takip Et', yarın teve2'de başlıyor.

Zeynep Molho kim?

2002 yılında evlendiği eşi Zeynep ile sık sık mutlu hallerini paylaşan Jess Molho'nun 2 çocuğu bulunuyor. Tibet ve Maya adlı iki çocuğu olan Jess ve Zeynep Molho sade yaşantısıyla dikkat çekiyor. Jess'i playboy zannediyordum fakat tanıştıktan sonra onun çok iyi bir aile babası olacağını anladım!

Jess Molho ne iş yapıyor?

OyuncuTelevizyon SunucusuSunucuJess Molho/Meslekleri

Jess Molho boyu kaç?

Jess Molho boyu kaç?
1,7 mJess Molho / Boy

Jess Molho şu anda ne yapıyor?

1994 yılında başladığı TV sunuculuğu kariyerini halen sürdürmekte olan Jess Molho; O Ses Çocuklar, Aramızda Kalmasın, Ninja Warrior, Mutfaktakiler ve Ortaya Konuşalım adlı programları sunmuştur.

Jess Molho şu an ne yapıyor?

Jess Molho kaç çocuğu var?

Jess Molho kaç çocuğu var?
Tibet MolhoJess Molho / Çocukları

Jess Molho babası nereli?

Daha sonra Fox TV'de Prenses Perfinya adlı dizide oynamıştır. Babası Türk Yahudisi, annesi İtalyandır ve kendisi ise çifte vatandaştır.

Jess kaç yaşında?

45 yaşında (4 Ekim 1976)Jess Molho / Yaş

Jess Molho annesi kimdir?

Jess Molho annesi kimdir?
Daha sonra Fox TV'de Prenses Perfinya adlı dizide oynamıştır. Babası Türk Yahudisi, annesi İtalyandır ve kendisi ise çifte vatandaştır….
Jess Molho
Milliyet | Türkiye İtalya
Eğitim | Işık Lisesi Yeditepe Üniversitesi
Meslek | Aktör, sunucu
Etkin yıllar | 1994-günümüz

Jess Molho Tibet Molho kaç yaşında?

Jess Molho, 4 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Babası Türk, annesi İtalyan Musevi'si olan Molho, Türkiye ile birlikte aynı zamanda İtalyan vatandaşıdır. Tüm eğitim hayatını İstanbul'da tamamlamıştır. Işık Lisesinden sonra Marmara Üniversitesi İktisat Bölümünde öğrenim görmüştür.

Jess Molho, İtalyan Musevisi bir aileden gelmektedir. İstanbul'da doğan Jess Molho, eğitimine Işık Lisesi'nde başlamış ve Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olmuştur. Ayrıca Yeditepe Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde yüksek lisans yapmıştır. 1994 yılından bu yana TV sunuculuğu yapmaktadır.

Jess Molho evlidir ve eşi Zeynep Molho ile evliliği devam etmektedir. Çiftin Tibet ve Maya adında iki çocuğu bulunmaktadır. Aileleriyle sık sık mutlu anlarını paylaşmaktadırlar.

Televizyon sunucusu ve oyuncu olan Jess Molho, kariyerine halen devam etmektedir. O Ses Çocuklar, Aramızda Kalmasın, Ninja Warrior, Mutfaktakiler ve Ortaya Konuşalım gibi programlarda sunuculuk yapmıştır.

Jess Molho'nun boyu 1.70 metredir. 4 Ekim 1976 doğumlu olan Jess Molho şu anda 45 yaşındadır. Babası Türk Yahudisi, annesi ise İtalyandır. Kendisi çifte vatandaşlık sahibidir.

Jess Molho'nun Tibet adında bir oğlu vardır. Tibet Molho'nun yaşına dair net bir bilgi paylaşılmamıştır.

Jess Molho'nun annesi hakkında detaylı bir bilgi verilmemiştir, ancak babasının Türk Yahudisi, annesinin ise İtalyan olduğu belirtilmiştir. Jess Molho'nun meslekleri arasında aktör ve sunucu yer almaktadır. Etkin yılları 1994'ten günümüze kadar devam etmektedir.

Estagfirullah onaylamak mi?

MinikaGO Dergisi kac yas icin?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt