Modoratör
Efsanevi Üye
Jennifer Lopez Marc Anthony ne zaman boşandı?
EVLİLİK UZUN SÜRMEDİ Jennifer Lopez ve ikizlerin babası Marc Anthony, 2004 yılında evlendi. O dönemde gösteri dünyasının en mutlu çiftlerinden biri olarak nitelendirilen Jennifer Lopez ile Marc Anthony'nin evlilikleri, uzun sürmedi. Çift. 2014 yılında boşandı. O arada da ikizleri Max ve Emme dünyaya geldi.
JLO nasıl biri?
Lopez uzun süredir arkadaşı olan Marc Anthony ile 2004'te evlenmiştir ve 2008 yılında Emme ve Maximilian adlı ikizleri dünyaya gelmiştir. 2016'da Lopez'in net serveti 300 milyon $ olarak belirlenmiştir….
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez (2019)
Genel bilgiler
Doğum adı | Jennifer Lynn Lopez
Unvanı | J-Lo, J.Lo, Jenny
JLo Ben Affleck Birlikte mi?
JLo Ben Affleck Birlikte mi?
Yıllar sonra yeniden barışan çiftten güzel haber geldi. 52 yaşındaki ünlü yıldız Jennifer Lopez, sevgilisi Ben Affleck'le yeniden nişanlandıklarını duyurdu.
Jennifer Lopez ilk eşinden neden ayrıldı?
Jennifer Lopez ilk eşinden neden ayrıldı?
2017'den beri aşk yaşayan ve iki yıl önce de nişanlanan Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez ayrıldı. Pandemi sebebiyle evliliklerini erteleyen çift, aldıkları ortak karar sonucu ilişkilerini noktaladıklarını belirtti.
J Lo kiminle beraber?
Marc Anthonye. 2004–2014Cris Judde. 2001–2003Ojani Noae. 1997–1998Jennifer Lopez/Eşi
JLo kaç kez evlendi?
Evlilikleri : 1.evliliği: İlk eşi garson Ojani Noa ile 22 Şubat 1997tarihinde evlendi ve 1998'de boşandılar. 2.evliliği: İkinci eşi Criss Juddla ile 29 Eylül 2001'de evlendi ve Haziran 2002'de boşandılar. İkinci boşanmasından sonra oyuncu ve yönetmen Ben Affleck'le çıkmaya başladı ve Kasım 2002'e nişanlandılar.
JLo kaç yaşında?
JLo kaç yaşında?
52 yaşında (24 Temmuz 1969)Jennifer Lopez / Yaş
Jennifer Lopez hangi dili konuşuyor?
Jennifer Lopez hangi dili konuşuyor?
İngilizceİspanyolcaJennifer Lopez/Diller
Jennifer Garner kiminle birlikte?
Ben Afflecke. 2005–2018Scott Foleye. 2000–2004Jennifer Garner/Eşi