- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Jeneratör nerede olmalı?
Bu işlem için jeneratör odasının direk olarak atmosfere açılabilecek bir duvarı yoksa, söz konusu sıcak hava kanal ile dış ortama atılmalıdır. Jeneratör için dışından sağlanacak temiz hava ve buna bağlı kanal yada pencere, mutlaka radyatör havasının atıldığı duvar yada bölümden uzak olmalıdır.
Dizel jeneratör gruplarının soğutulmasında ne kullanılır?
Su Soğutma Kulesi Trijenerasyon sisteminde yer alan absorbsiyonlu chillerlerin soğutulmasında kullanılan bir ekipman dır.
3 KVA jeneratör neleri çalıştırır?
3 kW Solar Jeneratör Neleri Çalıştırır
25 kw jeneratör saatte kaç litre mazot yakar?
Yakıt kapasitesi: 25 Lt. Yakıt tüketimi: 4.25 Lt/Saat.
Jeneratör çalışırken sayaç çalışır mı?
Jeneratörler çalıştığı durumlarda elektrik sayacı üzerindeki tarife girişleri tetiklenir ve sayaç o anda tükettiği enerjinin jeneratör üzerinden sağlandığını anlayıp, bir diğer tüketim alanına yani tarifeye tüketim kaydeder.
Jeneratörün kullanıldığı yerler nelerdir?
Jeneratörlerin kullanım alanları ise; Makine sanayi, inşaat sektörü, kamu kuruluşları, evler, apartmanlar, endüstri, çeşitli iş yerleridir.
Jeneratör alırken nelere dikkat edilmeli?
Ağırlığı, büyüklüğü, tank kapasitesi, enerji üretim gücü ve ses düzeyi, önemli ve önemsenmesi gereken özellikler olarak karşımıza çıkıyor. Jeneratörün konumlandırılacağı alanı göz önünde bulundurulurken, boyutlarının buna uygun olmasına dikkat edilmelidir.
Dizel elektrojen nedir?
Elektrojen grubu: 1. Elektrik üreten sistem. Şehrin elektrik enerjisi iki adet dizel elektrojen grubu ile sağlanıyordu. 2. (teknik) Genellikle patlamalı bir motorla bir dinamodan oluşan ve motorun kinetik enerjisini elektrik enerjisine dönüştüren sistem.
Jeneratöre su konulur mu?
Önemli not: Akümülatöre sadece saf su konulur. Kesinlikle asitli su konmaz. Konulan su plakaların 1 cm üzerine kadar doldurulmalı kesinlikle boğaza kadar doldurulmamalıdır. Yağlama yağı değiştirilir.