- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Java applet nasıl yapılır?
Tarayıcıda Java'yı, Java Denetim Masası yoluyla etkinleştirin.
- Java Denetim Masası'nda Güvenlik sekmesine tıklayın.
- Java içeriğini tarayıcıda etkinleştir seçeneğini belirleyin.
- Değişiklikleri kaydetmek için Uygula'ya ve Tamam'a tıklayın.
- Değişiklikleri geçerli kılmak için tarayıcıyı yeniden başlatın. Güvenlik.
Java hangi alanlarda kullanılır?
Günümüzde hemen her alanda karşımıza çıkan Java; veri depolama merkezleri, dizüstü bilgisayarlar, oyun konsolları, cep telefonları ve internet dahil olmak üzere oldukça geniş bir yelpazede kullanılmaktadır.
Java önemli mi?
Sun Microsystems tarafından 1995 yılında piyasaya sürülen Java, geliştiriciler için son derece önemlidir. Basit tasarımlı ve yüksek hızlı bir programlama dili olan Java, herhangi bir yazılımı çalıştırmak için tercih edilebilmektedir. Günümüzde neredeyse bütün telefonlarda Java yüklü bulunmaktadır.
Java yazılımları nelerdir?
Java ilk olarak Sun Microsystems tarafından 1995 yılında piyasaya sürülen bir programlama dili ve bilgi işlem platformudur. Java yüklemediğinizde çalıştıramayacağınız bir çok uygulama ve web sitesi mevcut ve her geçen gün bunların sayıları artıyor. Java hızlı, güvenli ve güvenilirdir.
Java yüklü olup olmadığını nasıl anlarım?
Ekranın sol alt köşesine sağ tıklayarak açılan menüden Denetim Masası'nı seçin. Denetim Masası görününce, Programlar'ı seçin. Yüklü Java sürümleri listelenir.
Chrome Java destekliyor mu?
Chrome artık NPAPI için destek (Java applet'ler için gerekli teknoloji) sağlamıyor. Web tarayıcıları için Java eklentisi, belli başlı tüm web tarayıcılar tarafından on yıldan fazla süredir desteklenen NPAPI platformlar arası eklenti mimarisine dayalıdır.
Chrome Java nasıl etkinleştirilir?
Java Sorunu ve Chrome Etkinleştirme
- Google Chrome tarayıcınızın url bölümüne bu linki yapıştırın. chrome://flags/#enable-npapi.
- Daha sonra "Etkinleştir" e tıklanır.
- Bu işlemden sonra sol alt bölümde çıkan "Şimdi Yeniden Başlat" butonuna tıklanır. Ve tarayıcınız yeniden başlatırsınız.
Java uygulamasına nasıl izin verilir?
Internet Explorer
- Araçlar ve ardından Internet Seçenekleri'ne tıklayın.
- Güvenlik sekmesini seçin ve Özel Düzey düğmesine tıklayın.
- Java appletleri için komut oluşturma seçeneğine ilerleyin.
- Etkinleştir radyo düğmesinin seçilmiş olmasına dikkat edin.
- Tercihlerinizi kaydetmek için Tamam'a tıklayın.
C hangi alanlarda kullanılır?
Peki en çok nerelerde kullanılıyor: Tabii ki gömülü sistemler alanında. Hala birçok kullandığımız cihaz ve yazılımların içerisinde yazılımlar C dili ile geliştiriliyor. Ayrıca Linux gibi dünyanın en çok kullanılan işletim sistemlerinden birisi, Python dili de C ile geliştiriliyor.