- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Japon balığı bitkili akvaryumda yaşar mı?
Japon balığı japon sazanlarının türevleri olduğu için sazan yaşamı örnek olarak alınabilir. Bu balıklar, akvaryum balıklarının yaptığı gibi, durgun sularda veya yumuşak bir akıntıya sahip sularda, kısmen bitki örtüsüyle dolu ve kısmen yüzmek için serbest olarak yaşamayı sever.
Japon balığı hangi bitki?
Özellikle yavru japon balıkları için seratofilyum, Brazilian Pennywort (Hydrocotyle leucocephala) ve elodya gibi hızlı büyüyen bitkiler uygun olacaktır.
SAE yavru yer mi?
Bana göre sae ler karides yavrularını yer. Ve eğer yerse karidesi en iyi avlayacak balıkda heralde sae olur, java mos araları bile güvenli olmaz.
Karides moss yer mi?
Tüm bu anlattıklarıma istinaden size tavsiyem "caridina" türlerini fırsatınız varsa tüm karides türlerini sadece java fern ve moss türleri ile birlikte, uygun su değerlerinde beslemeniz.
Japon balığı akvaryumu nasıl olmalı?
Kaliteli bir kum.Balığın türüne uygun bitkiler yeterli olur . Japon için amazon anubias gibi sert yapraklı bitkiler uygundur. Japonlar çok hızlı hareket edebilirler bu yüzden kesici veya tahriş edici yüzeyde taş ve benzeri maddeleri koymayınız.
SAE karides yer mi?
Ben 'Sea' adında balık bilmiyorum.Bildiğim kadarıyla adı Sae'dir.Barışçıl bir balıktır. Neon, lepistes gibi balıklarla yaşayabilir.Eğer bir tankın içine atacaksanız japon balıklarının içine atın.
Karidesler ne sever?
Karidesler zamanının çoğunu bitki ve yaprakların üzerinde oluşan alg ve micro organizmaları yiyerek geçirirler, Ancak bunu yaparken yapraklara ve bitkilere kesinlikle zarar vermezler. Çeşitli bitki türleri ile sorunsuz yaşarlar ancak Java Moss ve Java Fern en mutlu oldukları ve keyif aldıkları bitkiler arasındadır.
Karides hangi bitkiyi sever?
Bitkiler: Moss bitkileri kesinlikle karides akvaryumlarının vazgeçilmez olan bitkileridir. (Bkz. Akvaryum Moss Bitkisi) Moss bitkileri özellikle bakımlarının kolay olması dolayısıyla tercih edilirler.