Editör
Efsanevi Üye
Jailbreak ile Neler Yapılabilir?
Jailbreak, iOS işletim sistemine sahip iPhone akıllı telefonlarınıza herhangi bir kısıtlama olmadan, dilediğiniz kaynaktan mobil uygulama yüklemenizi sağlayan bir işlemdir.
3 u Tools nedir?
3uTools, IOS cihazlar için geliştirilmiş ve genel olarak uygulamaları, fotoğrafları, müzikleri, zil seslerini, videoları ve diğer multimedya dosyalarını yönetmeyi kolaylaştıran ücretsiz bir programdır.
iPhone Cydia nedir?
iPhone Cydia nedir?
Cydia, Jailbreak ile güvenlik zinciri kırılmış olan bir iOS işletimi sistemine, çeşitli uygulamaları ve Tweak özelleştirmelerini indirmeye yardımcı olan uygulama mağazasıdır. iPhone ve iPad için geliştirilen bir yazılım olan Cydia, yalnızca iOS işletim sistemine sahip olan ve Jailbreak işlemi gerçekleştirilen cihazlara …
iPhone jailbreak yaparsam ne olur?
Jailbreak, üreticinin cihaz için kullanıma sunduğu yazılımlardan farklı yazılımlar yüklemek üzere kilitli bir elektronik cihazın açıklarından yararlanma işlemidir. Jailbreak, cihaz sahibinin işletim sisteminin köküne tam erişim sağlamasına ve tüm özelliklere erişmesine olanak tanır.
iPhone 11 jailbreak Nedir?
Jailbreak, Apple'ın mobil cihazlarındaki iOS, iPadOS ve TvOS işletim sisteminde bulunan kısıtlamaların kaldırılması amacıyla yapılan erişim işlemidir. İsmi İngilizce kökenli olup, "hapisten kaçış, zincirleri kırma" anlamlarına gelmektedir.
3 u Tools güvenli mi?
3 u Tools güvenli mi?
3Utools Apple telefonlar ve tabletler için geliştirilmiş oldukça kullanışlı bir telefon yönetim programıdır. 3Utools güvenilir bir programdır. Gönül rahatlığıyla yükleyip kullanabilirsin.
iPhone parça değişimi nasıl anlaşılır?
Apple, iOS 15.2 güncellemesiyle iPhone sahiplerine cihazlarında değişen parçalarla ilgili çok daha fazla bilgi verecek. Ayarlar menüsündeki Hakkında sekmesinde artık Parçalar ve Servis Geçmişi isimli yeni bir bölüm yer alıyor. Burada değişen parçaların orijinal Apple ürünü olup olmadığı görülebilecek.
Iphone 7 jailbreak ne işe yarar?
iPhone jailbreak güvenli mi?
iPhone jailbreak güvenli mi?
Telefonunuza jailbreak uygulamak yasal olsa da güvenli değildir. Jailbreak uygulanan telefonlar, siber suçlulara telefonunuzu ele geçirmeleri için bir fırsat sunar. Telefonunuza jailbreak uyguladığınızda, Apple'ın güvenlik adına aldığı tüm önlemlerden vazgeçmiş olursunuz.
Jailbreak ne zaman çıktı?
İlk Jailbreak araçları
Aygıt/İşletim Sistemi | Yayım tarihi | İlk jailbreak
iOS 3.0 | 17 Mart 2009 | 19 Temmuz 2009
iPhone 3GS | 19 Haziran 2009 | 3 Temmuz 2009
iPad | 30 Nisan 2010 | 3 Mayıs 2010
iOS 4.0 | 21 Haziran 2010 | 21-23 Haziran 2010
Ipad jailbreak nedir?
Jailbreak, bazen "kırma" (yazılım bağlamında) ve "root'lama" (telefon bağlamında) terimleriyle değişimli olarak kullanılır. Root'lama, alternatif mobil işletim sistemi yüklemek için üretici tarafından koyulan korumaları atlatmayı amaçladığı için jailbreak'in Android versiyonu olarak tanımlanabilir.
Iphone id ne demek?
Iphone id ne demek?
eSIM, fiziksel bir nano SIM kullanmak zorunda kalmadan operatörünüzün sağladığı hücresel veri planını etkinleştirmenize imkan veren dijital bir SIM'dir.
iPhone orjinal parça nasıl anlaşılır?
Parça ve servis geçmişi Orijinal Apple parçaları ve işlemleri kullanılarak değişim yapıldıysa Ekran'ın yanında "Orijinal Apple Parçası" yazar. Ekranın takılması tamamlanmamışsa veya ekranla ilgili aşağıdaki durumlar söz konusuysa Bilinmeyen Parça iletisi gösterilir: Orijinal olmayan ekranla değiştirilmişse.
iPhone jailbreak yaparsak ne olur?
Jailbreaking, iPhone'unuzun arayüzünü, App Store'da yer almasına izin verilmeyen veya mevcut olmayan üçüncü taraf uygulamaları yükleyebilmenin önünü açıyor. Ekosistemde kullanılabilir olan uygulamaları (tweak) cihazınıza yükleyerek onlarca işlevselliği iPhone'unuza ekleyebiliyorsunuz.