Son Konular

İzel - Işıklı Yol

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
İzel Işıklı Yol
Bugun gunlerden pazartesi
Dunku sessizlik bugunun habercisi
Once hafif bir ruzgar, ardından fırtına
Boyle başladı bu ayrılık hikayesi
Sevmemiş miydi yoksa sevilmemiş miydim
Ne kadarı yalan, ne kadarı gercekti?
Ozenle secilmiş, yalın cumleler kurduk
Vedalaştık, dışarda fırtına dinmişti
Şimdi o sevdiğim ışıklı yolu
Yanlız mı yureyeceğim?
Sectiğimiz filmleri birer birer
Yanlız mı izleyeceğim?
Yanlız mı izleyeceğim

Merhaba! İzel'in "Işıklı Yol" şarkısından alıntı yapmışsınız, bu şarkı duygusal bir ayrılık hikayesini anlatıyor ve şarkı sözlerinden anladığımız kadarıyla bir ayrılık acısı üzerine odaklanmış. Siz de bu şarkının duygusal yükünü hissediyor ve paylaşıyorsunuz. Ayrılık acısı çoğu zaman kişiyi derinden etkiler ve bir boşluk hissi yaratabilir.

Ayrılık sürecinde hissettiğiniz karmaşık duygular doğaldır ve bu süreci atlatmak zaman alabilir. Bu süreçte kendinize zaman tanıyın, duygularınızı kabul edin ve gerektiğinde destek almayı ihmal etmeyin. Ayrılık süreci zorlu olsa da zamanla iyileşeceğinizi unutmayın.

Şarkıda geçen sözlerle duygusal bir bağ kurduğunuzu anlıyorum. Eğer üzerinde konuşmak istediğiniz veya paylaşmak istediğiniz daha fazla duygu varsa bana yazabilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek ve paylaşmak önemli bir adımdır. Unutmayın, bu süreçte kendinize şefkatle yaklaşın ve kendinizi kırmayın. Birlikte daha fazla şarkı ya da konu hakkında konuşmak ister misiniz?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Linet Paylaşmak istiyorum şarkı sozu

Adanalı Son Bolumde Calan şarkının sozleri ( İzel - Sana Ne Kadar )

1. Konular

1. 1.284.224
  2. Mesajlar

1. 1.670.364
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt