Modoratör
Efsanevi Üye
İzel cildine ne yaptırdı?
Cilt problemini gidermek için bir ay önce ameliyat masasına yatan İzel, yeni görüntüsüyle ilk kez Kelebek için objektif karşısına geçti. Exoderm adı verilen yöntemle yüzünü kazıtan İzel, "Benim hiçbir zaman yüzümde ergenlik sivilceleri çıkmamıştır. Çok minik şeyler çıkar, sonra kaybolur giderdi.
İzel'in yuzu neden böyle oldu?
İzel'in yuzu neden böyle oldu?
15 yıldır yaşadığı cilt probleminden kurtulmak için yüzünü kazıtan İzel, bugüne kadar kimseye açıklamadığı sırrını anlattı: Cildimdeki bu sivilceler bir gecede oldu. Fatma Girik'in bir gecede beyazlar ya saçı, aynen onun gibi. Aldatıldım ve o gece cildim bu hale geldi.
İzel'in rahatsızlığı ne?
İzel'in rahatsızlığı ne?
'Genç sevgili severim' açıklamasıyla çok konuşulan İzel yaşadığı, sıkıntılı günleri ve maddi krizi tüm samimiyetiyle paylaştı. 6 ay kadar sağlık sorunu yaşadım. Bir operasyon geçirdim, çok değişik bir hastalık… Adını bile şu an söyleyemiyorum lenf bezlerim alındı! Sonra çok ağrılı ve sancılı bir dönem geçirdim.
İzel kime aşıktı?
İzel, bir dönem aşk yaşadığı Sinan Akçıl'ın kendisine büyük desteği olduğunu söyledi. Müziğe dönmesinde Akçıl'ın pay sahibi olduğunu belirten İzel, "Sinan baktı ki olmayacak beni pijamamla stüdyoya götürdü. Vefasını gösterdi. Sinan Akçıl vefası tam bir adam.
İzel kiminle evleniyor?
İzel kiminle evleniyor?
Hiç evlilik yapmayan İzel, yıllar önce sevgilisinin ihaneti ile sarsılmış ve yüzünde bir gecede kapanmayan izler oluşmuş. Türk pop müziğinin sevilen seslerinden biri olan ve özellikle şarkılar ile 90'lı yıllara damga vuran İzel büyülü sesi ile tekrar gündemde. Aslen İstanbullu olan İzel, şu anda 53 yaşında.
İzel kanser mi?
İzel kanser mi?
Ben kanser değilim! Müziğe küsmedim. Mümkün değil, müzik olmazsa yaşayamam. Müziksiz ve aşksız mümkün değil."
İzel kaç yaşında şu an?
53 yaşında (29 Nisan 1969)İzel / Yaş
Yüzün kırışmaması için ne yapmam lazım?
Yüzün kırışmaması için ne yapmam lazım?
Cildinizin Kırışmasını Önlemek İçin 13 Uygulanacak Yöntem
- Sabuna "Hayır" deyin. sabahları uyandığınızda yüzünüzü sadece ılık su ile yıkayın.
- Fazla yıkamayın.
- Sert Peeling Yapmayın.
- Sağlıklı Yağlarla Nemlendirin.
- Yüksek Protein Alın.
- C Vitamini alın.
- Sigara içmeyin.
- Şapka kullanın.
Ercan Saatçi eşi kimdir?
Ercan Saatçi eşi kimdir?
Gülümsün ÖzkökErcan Saatçi / Eşi (e. 1997–2009)
Izel evleniyor mu?
Eğlenceli anların yaşandığı programda İzel Hakan Altun'a evlenme teklifi etti, o anlar ise Sibel Can ve diğer konuklar büyük şaşkınlık yaşadı. İzel, evlenme teklifinin ardından şu ifadeleri kullandı, "Bir sen kaldın bir beyaz kaldı bir ben kaldım, ben Beyaz'ı denedim ama olmadı" diyerek espri yaptı.