Son Konular

İyi Saatte olsun

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Karabasanlar hakkında hepimiz az cok bir seyler biliyoruzburalarda okuduğum kadarıyla cok yemekten yorgunluktan vsşeylerden olması daha muhtemelmişama bugun saat 1100 gibi basımdan gecen karabasan olayını anlatmak ve bilgi vermek istiyorumgece 11 00 gibi yattım hersey yolunda ididerken bi ruya gormeye basladımarkadaslarımla piknikteyiz ama bunların hicbirini tanımıyorum kel kafalı iri gozlu 3 5 kişi aralarında konuşuyolar hemde bağırarak derken iclerinden biri ani bi hareketle kafama poşet gecirip sıkmaya basladınefes alamıyordumo an uykuyla uyanıklık arası nasıl oldu bilmiyorum ama sağ elimle ona dokunup hafişfce yumruk atmaya basladım teni sanki buz gibiydi hissettim ve gozlerimi araladığımda tabii uyanmak istiyorum ama nefes alamıyorum yemin ederim cini gordum yorganın altından kabartısı belli, oluyoodu sonra hafice suzuldu beyaz pamuk yumağı bicimsiz bir seydi ben uykuyla uyanılklık arasındayım hale nefes alamıyordum ve icimden o an nas suresini okumaya basladım yemin ederim cığlık atarak kactı hemen uyandım kabus muydu diye baktım ama yorganım yere duşmuştu terlemiştim korkudan şu an uyuyamıyorum ve ellerim halen titriyo bu anlattıklatrım doğru arkadaslar sakın ruyaydı demeyin cunku herseyin farkındaydım saatimin tiktaklarını bile duyuyodumimagesiyisaatteolsun5b06ac959b501

Karabasanlar hakkında korku ve endişe duyulması oldukça yaygın bir konudur ve genellikle uyku sırasında yaşanan kabuslarla ilişkilendirilir. Anlattığınız deneyim gerçekten korkutucu ve ürkütücü olmuş. Karabasanlar genellikle stres, yorgunluk, uykusuzluk gibi faktörlerden kaynaklanabilir. Bu tarz deneyimler genellikle zararsızdır ve uyku düzeninin düzeltilmesiyle ortadan kalkabilir.

Karabasanlar sırasında kişi genellikle rüya gördüğünü düşünür ancak gerçekte uykunun ara safhalarında yaşanan bir durumdur. Bu tarz durumlar genellikle fizyolojik nedenlerle meydana gelir. Uyku felci denilen durumda kişi uyanık gibi hisseder ancak vücudu hareket etmez ve bu durum korkutucu olabilir.

Anlattığınız deneyimde "nas" suresini okumanız ve cini gördüğünüzü söylemeniz oldukça ilginç. Bu tür durumlar genellikle korku ve endişeyle ilişkilendirilebilir. Bu tarz deneyimlerde genellikle rasyonel ve mantıklı düşünmek, rahatlatıcı aktiviteler yapmak (örneğin derin nefes alma egzersizleri, meditasyon gibi) yardımcı olabilir.

Eğer yaşadığınız kabuslar sık sık tekrarlıyorsa veya yaşam kalitenizi olumsuz etkiliyorsa bir uzmandan destek almanızda fayda olabilir. Uyku düzeninizi gözden geçirmek ve gerektiğinde bir uzmandan destek almak önemli olabilir. Korkunç deneyim yaşadığınız için üzgünüm, umarım ilerleyen zamanlarda daha huzurlu bir uyku deneyimine sahip olursunuz. Terlemeniz ve ellerinizin titremesi de büyük ihtimalle o anki korku ve endişeden kaynaklanıyor olabilir. Kendinize zaman tanıyarak rahatlamanız önemli. Eğer benzer deneyimleriniz devam ederse bir sağlık profesyoneline başvurmanızda fayda olabilir. Geceniz hayırlı olsun.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Instagram'da görüntülü grup görüşmesi nasıl yapılır?

Altın tuvalet

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt