Modoratör
Efsanevi Üye
Iyi bir eğitimci nasıl olmalıdır?
İyi Öğretmen Nasıl Olunur?
- İyi bir öğretmen olumlu bir öğretmendir.
- Onlara arkadaşça yaklaşın ama fazla ileri gitmeyin.
- 3. Derslerinizi hayatlarıyla ilişkilendirin.
- Zamanınız akıllıca kullanın.
- Daha fazla açıklama yapın.
- Çeşitli şekillerde öğretin.
- 7. Kararlı olun.
- 8. İyi bir öğretmenin daima hedefleri vardır.
Ortak öğretim ne demek?
Ortak öğretim ne demek?
Ortak Eğitim öğrencilerin öğrenimleri sırasında iş yerlerinde, meslekleriyle ilgili bir alanda çalışmaları ile mesleki gelişmelerini pekiştiren programlı bir eğitim stratejisidir.
Ortak eğitim anlayışı nedir?
"Ortak Eğitim Modeli", öğrencilerin öğrenimleri sırasında işyerlerinde, meslekleriyle ilgili bir alanda çalışmaları ile mesleki gelişmelerini pekiştiren programlı bir eğitim stratejisidir.
Lise mezunu öğrenim durumuna ne yazar?
Lise mezunu öğrenim durumuna ne yazar?
Form doldururken bu bölüme geldiğinizde en son bitirdiğiniz eğitim seviyesi yazılır. Örnek vermemiz gerekirse eğer üniversite öğrencisisiniz ve form doldurmanız gerekmekte bu bölüme denk geldiğinizde lise mezunu olduğunuzu belirtmek zorundasınız. Lisans eğitiminiz bittikten sonra lisans yazabilirsiniz.
Iyi öğretmen kime denir?
-Baskı ve şiddeti kafasından silerek düşüncelere, inançlara saygı duyan; bunlara hoşgörü ile bakan; temiz dilli, temiz yüzlü olan iyi öğretmendir… -Kavgadan, çekişmeden, çatışmadan uzak duran; birlik ve dirliğimizi ancak barış, kardeşlik ve dostluk içinde sürdürerek güçlü olacağımıza inanan iyi öğretmendir.
Etkili bir öğretmen nasıl olmalı?
Etkili bir öğretmen nasıl olmalı?
Etkili öğretmenin 7 önemli özelliği
- Alan bilgisi güçlü olmalı
- Derin düşündürme becerisi olmalı
- Pozitif ve motive edici bir enerjisi olmalı
- Espri algılama ve yapma yeteneği olmalı
- İnsani değerleri yüksek olmalı
- Espri algılama ve yapma yeteneği olmalı
- Öfke kontrolü güçlü olmalı
- Pratik zekaya sahip olmalı
Geleceğin öğretmenleri nasıl olmalı?
22 bin öğrenciye, 10 bin veliye ve 2 bin 200 öğretmene "Geleceğin öğretmeni nasıl olmalı?" diye soruldu. Geleceğin öğretmeninde aranan nitelikler "Çocukları seven, eğlenceli ders işleyen, teknolojiyi bilen, yeniliklere açık" diye sıralandı.
Öğretmenin toplumsal amacı nedir?
Öğretmenin toplumsal amacı nedir?
Öğretmen toplumun motor gücü durumundadır. Bireylerin hayata hazırlanmasında temel bir rol üstlenmiş durumdadır. Öğretmen, eğitiminden yaşam tarzına, giyiminden hareket ve tavırlarına, aile hayatından bireysel ilişkilerine kadar her alanda çevresine mesajlar vermekle kendini sorumlu hissetmektedir.