Son Konular

IYEP Haftada kac saat?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

IYEP Haftada kaç saat?

Soru 21: Programın süresi haftada kaç saat olabilir? Program süresi, hafta içi günde 2 ders saatini, hafta sonu günde 6 ders saatini ve haftada toplam 10 ders saatini geçemez.

IYEP 40 saate dahil mi?

Evet. İYEP 40 saate dahildir. Sınıf öğretmeni İYEP, Kurs, Destek Eğitim Odası, Egzersiz ile birlikte en fazla kaç saat alabilir?

IYEP 1 ders saati kaç dakika?

IYEP 1 ders saati kaç dakika?
Taşımalı olan okullarda okul çıkışında veya hafta sonlarında taşımalı öğrenciler için okulda İYEP yapılması mümkün değilse, öğle arası uzun olan okullarda İYEP açılabilir. Bu durum okul İYEP komisyonu tarafından planlanmalıdır. Örneğin öğle arası 90 dakika olan okullarda 40 dakika 1 ders saati İYEP yapılabilir.

IYEP matematik Modül 2 kaç saat sürer?

Açıklama: İyep Matematik Modül 1-2-3 Plan (Hafta İçi 5 Günlük) 2019-2020 Hafta içi 5 gün 1'er saat olmak üzere düzenlenmiştir… Toplam 64 ders saati içeren Matematik 1-2-3.

Destek eğitim odasi 40 saate dahil mi?

Öğrencinin Destek Eğitim Odasında alacağı haftalık ders saati, öğrencinin haftalık toplam ders saatinin %40'ını aşmayacak şekilde planlanır. İlkokul öğrencileri için bu süre haftada 12 saate denk gelmektedir. Öğrencinin ihtiyacı doğrultusunda ve azami ölçüde bu eğitimden yararlanması sağlanır.

IYEP 3 modül kaç saat?

IYEP 3 modül kaç saat?
Program içerik olarak 1. modülde dört kazanım, beş ders saati; 2. modülde sekiz kazanım 70 ders saati ve 3. modül dört kazanım 15 ders saati olmak üzere toplam 16 kazanım ve 90 ders saatinden oluşmaktadır.

IYEP ders saati ücreti ne kadar?

2022 Yılı Ocak Ayı Kadrolu Öğretmen Net Ek Ders Saat Ücreti (%15 Vergi Dilimli Hesaplama)
KADROLU ÖĞRTEMEN EK DERS ÜCRET TİPİ | NET EK DERS SAAT ÜCRETİ
İYEP Gündüz | 27,77 TL
İYEP Gündüz Y. Lisans | 29,71 TL
İYEP Gündüz Doktora | 33,32 TL
İYEP Hafta Sonu | 29,75 TL

IYEP Modül 1 kaç saat?

Modül 2 kaç saat?

Modül 2 kaç saat?

İYEP (İlave Yeterlik Eğitim Programı), haftada belirli saatlerde gerçekleştirilen bir eğitim programıdır. Programın süresi haftada belirli saatler arasında değişebilir. Genel olarak, program süresi hafta içi günde 2 ders saati, hafta sonu günde 6 ders saati ve haftada toplam 10 ders saatiyi aşmamaktadır.

İYEP, toplamda 40 saate dahil edilmiştir. Sınıf öğretmeni İYEP, Kurs, Destek Eğitim Odası ve Egzersiz gibi etkinliklerle birlikte en fazla belirli bir saat alabilir. Bu süre genellikle belirli kriterlere göre belirlenir ve öğrencinin ihtiyaçlarına göre planlanır.

İYEP'de 1 ders saati genellikle 40 dakika olarak kabul edilmektedir. Ancak bazı durumlarda, özellikle taşımalı olan okullarda veya öğle arası uzun olan okullarda, ders saatleri farklı planlanabilir. Örneğin, öğlen arası 90 dakika olan bir okulda 40 dakika 1 ders saati İYEP yapılabilir.

Matematik Modül 2, İYEP'nin bir parçası olarak belirli bir süre içinde tamamlanan bir eğitim modülüdür. Genel olarak, Matematik Modül 2 programı hafta içi toplam 64 ders saatini kapsamaktadır.

Destek Eğitim Odası da İYEP'nin bir parçası olarak değerlendirilmektedir. Öğrencinin Destek Eğitim Odasında alacağı haftalık ders saati, öğrencinin toplam haftalık ders saatine göre %40'ını aşmayacak şekilde planlanır. Bu süre genellikle ilkokul öğrencileri için haftada 12 saati geçmemektedir.

İYEP'de genel olarak 3 modül bulunmaktadır. Program içeriğine göre, 1. modülde 4 kazanım 5 ders saati, 2. modülde 8 kazanım 70 ders saati ve 3. modülde 4 kazanım 15 ders saati olmak üzere toplam 16 kazanım ve 90 ders saati bulunmaktadır.

İYEP'deki ders saatlerinin ücretleri, 2022 yılı itibariyle belirlenmiştir. Kadrolu öğretmenler için İYEP ders saat ücreti, net olarak hesaplanmaktadır. Örneğin, İYEP Gündüz için net ek ders saat ücreti 27,77 TL'dir.

Modül 1 ve Modül 2'nin süreleriyle ilgili net bir bilgi verilmemiş, ancak genel olarak İYEP süreleri ve modülleri üzerinde belirli saatlerde çalışıldığı belirtilmiştir.

Borsada gunluk al sat yapilir mi?

Sepet ve parite islemi ne demek?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt