- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Italya denklik belgesi nasıl alınır?
(Resmi kurumlar tarafından verilmiş olan) Yabancı eğitim belgelerinin İtalya'daki değerini ve kullanılabilirlik alanlarını (denklik) öğrenmek isteyen vatandaşlarımız, Türkiye'deki İtalyan temsilciliklerine başvurarak denklik belgesi talep ederler.
Italyan Lisesi paralı mı?
Italyan Lisesi paralı mı?
İtalyan Lisesi'nin 2018-2019 öğretim yılı öğrenim ücreti 37.000 TL.
Maturita diploması nedir?
İtalyan devletinin lise eğitiminden sonra öğrencileri belli sınavlardan geçirerek verdiği lise diplomasıdır. Maturità diploması na sahip olabilmek için İtalyanca verilen derslerden 10 üzerinden en az 6 (Geçer Not) alınması gerekmektedir. Tüm aşamalar sonucunda öğrencilere Maturità final notu verilir.
Italyan Lisesi burs veriyor mu?
Italyan Lisesi burs veriyor mu?
Öğrencinin gelir durumu ve başarı gibi ölçütleri esas alınarak, Bursluluk Komisyonu tarafından belirlenen oranlarda, okul mevcudunun yüzde 3'ü kadar öğrenciye burs verilmektedir.
Italyan Lisesi kaç kişilik?
Özel İtalyan Lisesi
İtalyan Lisesi "Liceo Italiano di Istanbul", Istituti Medi Italiani, I.M.I.
Sınıflar | Hazırlık, Lise 1-4
Öğrenci sayısı | yaklaşık 400
Öğretmen sayısı | 36
Adresi | Tomtom Kaptan sk. No: 3 Beyoğlu, İstanbul
Dichiarazione di Valore ne demek?
Dichiarazione di Valore ne demek?
italya'ya egitim amacli gidiyorsaniz her okulun mutlaka istedigi 'denklik belgesi'nin italyancasi. resmi olarak bu adla gectiginden kimse 'denklik belgesi' demiyor. kisaca buyuk harfle 'dv' dendigi de oluyor.
Diploma denklik belgesi nereden alınır?
http://www.yok.gov.tr/web/denklikbirimi internet adresinde yer alan dilekçe doldurulup hizmet bedeli yatırılarak, elden ya da posta yoluyla Yükseköğretim Kurulu Tanıma ve Denklik Hizmetleri Daire Başkanlığına başvuruda bulunulmalıdır.
Alman Lisesi paralı mı?
Alman Lisesi paralı mı?
Alman Lisesi: Öğrenim ücreti peşin 43 bin 400 TL, 10 taksit 46 bin 600 TL.
Galileo mu Italyan Lisesi mi?
Yabancı özel lise statüsündeki Galileo Galilei İtalyan Lisesi LGS puanına göre öğrenci alıyor. Lisenin kontenjanı nedir?
Matura Diploması nasıl alınır?
Matura Diploması nasıl alınır?
MATURA İÇİN KİMLER BAŞVURABİLİR? Öğrenciler lise 3'üncü sınıfta eğer Matura okumak istiyorsa lise 2'inci sınıf karnesinde kırık not olmamalı. Ayrıca Almanca,Türkçe, İngilizce, Matematik, Biyoloji, Fizik ve Kimya derslerinin yılsonu not ortalaması en az 3 olmalı.
Italyan lisesi kaç puanla alıyor?
2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılı için Özel İtalyan Lisesi taban puanını 390 olarak belirledi.