Son Konular

İstanbul'daki Halk Eğitim Merkezleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
İstanbul'daki Halk Müziği Eğitim Merkezleri İsimleri
İstanbul'daki Millet Eğitim Merkezleri Listesi
İstanbul'daki Insanlar Eğitim Merkezleri Listesi aşağıdadır
İSTANBUL ADALAR Millet Eğitim Merkezi
İSTANBUL ARNAVUTKÖY Irk Eğitimi Merkezi
İSTANBUL ATAŞEHİR Ataşehir Millet Eğitimi Merkezi
İSTANBUL AVCILAR Irk Eğitim Merkezi
İSTANBUL BAĞCILAR Halk Eğitim Merkezi
İSTANBUL BAHÇELİEVLER Halk Müziği Eğitim Merkezi
İSTANBUL BAKIRKÖY Halk Müziği Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu
İSTANBUL BAYRAMPAŞA Halk Eğitim Merkezi
İSTANBUL BEŞİKTAŞ Ahali Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu
İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE Büyükçekmece Insanlar Eğitimi Merkezi
İSTANBUL ÇEKMEKÖY Halk Eğitimi Merkezi
İSTANBUL ESENLER Ahali Eğitim Merkezi
İSTANBUL EYÜP Millet Eğitim Merkezi (ASO)
İSTANBUL FATİH Ahali Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu
İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA Ahali Eğitim Merkezi (ASO)
İSTANBUL KARTAL Halk Müziği Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu
İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE Irk Eğitim Merkezi
İSTANBUL PENDİK Irk Eğitim Merkezi
İSTANBUL SANCAKTEPE Irk Eğitimi Merkezi
İSTANBUL SARIYER Insanlar Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu
İSTANBUL SİLİVRİ Insanlar Eğitim Merkezi
İSTANBUL SULTANBEYLİ Insanlar Eğitim Merkezi
İSTANBUL SULTANGAZİ Sultangazi Halk Eğitimi Merkezi
İSTANBUL TUZLA Halk Eğitim Merkezi
İSTANBUL ÜMRANİYE Insanlar Eğitim Merkezi
İSTANBUL ÜSKÜDAR Insanlar Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu *

İstanbul'daki Halk Eğitim Merkezleri ve insanlara sunduğu eğitim olanakları oldukça geniş kapsamlıdır. Verdiğiniz liste üzerinden bazı Halk Eğitim Merkezleri ve insanlara sundukları hizmetler şunlardır:

- **İstanbul Adalar Millet Eğitim Merkezi**: Adalar ilçesinde bulunan bir eğitim merkezi olup çeşitli kurslar ve eğitim programları düzenlemektedir.

- **İstanbul Ataşehir Ataşehir Millet Eğitimi Merkezi**: Ataşehir ilçesinde bulunan bu eğitim merkezinde çeşitli kurslar ve eğitim programları yer almaktadır.

- **İstanbul Bayrampaşa Halk Eğitim Merkezi**: Bayrampaşa ilçesinde bulunan bu merkez, geniş bir yelpazede eğitim programları sunmaktadır.

- **İstanbul Bağcılar Halk Eğitim Merkezi**: Bağcılar ilçesinde eğitim faaliyetleri gerçekleştiren merkezdir.

- **İstanbul Bakırköy Halk Müziği Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu**: Bakırköy ilçesinde bulunan bu merkezde halk müziği konusunda eğitimler verilmektedir.

- **İstanbul Beylikdüzü Halk Eğitim Merkezi**: Beylikdüzü ilçesinde hizmet veren merkez çeşitli alanlarda eğitim programları sunmaktadır.

Bu listeye ek olarak İstanbul'da birçok farklı ilçede bulunan Halk Eğitim Merkezleri ve insanlara sundukları eğitimler mevcuttur. Hangi konuda eğitim almak istediğinizi belirleyerek size en yakın Halk Eğitim Merkezi'ne başvurabilir ve eğitim olanaklarından faydalanabilirsiniz. Görsel sanatlar, müzik, el sanatları, yabancı dil kursları gibi birçok alanda eğitim imkanlarına sahip olabilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Türkiyedeki Endemik Hayvanlar

Gol Açısından En Kısır Sezon

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.699
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt