- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Istanbulda okullara ara verildi mi?
İstanbul Valiliği'nden gelen son dakika açıklamasına göre; 10 Mart 2022 Perşembe gününden itibaren İstanbul'da okullarda "yüz yüze eğitim" faaliyetlerine 14 Mart 2022 Pazartesi gününe kadar ara verildi.
İstanbul'da okullar yarın tatil mi?
İstanbul Valiliği, yarın kentte beklenen yoğun kar yağışı öncesinde alınan tedbirleri açıkladı. Bu tedbirler kapsamında yarın İstanbul il genelinde okulların tatil edilmesi kararlaştırıldı.
Yalova okullar tatil mi?
Yalova Valiliği kentte etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle yaşlı, çocuk, hamile, kalp ve akciğer hastalığı olan vatandaşların mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamalarını bildirdi. Öte yandan Yalova Valiliği tarafından yapılan açıklamada kar yağışı nedeniyle okul ve üniversite 2 gün tatil edildi.
Istanbulda firtina tatili ne zaman oldu?
İstanbul'da kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle eğitime bugün (30 Kasım 2021) bir gün ara verildi. Öte yandan kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel de izinli sayılacak.
Istanbulda okullar tatil edilmedi mi?
İstanbul Valiliği'nin yaptığı yazılı açıklamaya göre "yarın İstanbul'da okullar tatil değil."
Istanbulda okullar pazartesi tatil mi?
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya "Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım" uyarısında bulundu. Kar yağışının en çok etkili olduğu İstanbul'da da okulların pazartesi gününe kadar tatil olacağı; Kocaeli, Trabzon, Rize gibi illerde ise eğitim öğretime cuma günü ara verilmesi kararlaştırılmıştı.
' sorusuna Milli Eğitim Bakanı Özer'den yanıt. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğrencilerin "Okullar tatil olacak mı?" sorusuna, "Okullar tatil olmayacak." diye yanıt verdi.
10 okullar tatil mi?
"Olumsuz hava koşulları nedeniyle 10-11 Mart tarihlerinde il genelinde, resmi ve özel okul öncesi, ilk ve ortaokullar ile liselerde, rehabilitasyon ve Halk Eğitim merkezlerinde eğitim-öğretime 2 gün ara verilmesi, engelli, hamile kamu çalışanlarının idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür.
2022 Yaz Tatili Kaç gün?
18 Nisan 2022'de başlayacak ikinci dönem, 17 Haziran 2022 tarihinde tamamlanarak 11 haftalık yaz tatiline geçilecek.
İstanbul'da lodos tatili kaç gün?
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da okulların fırsatına ve lodos nedeniyle 1 gün tatil edildiğini açıkladı.
Fırtına tatili Hangi gündü?
Fırtınanın yer yer 100 kilometre hıza ulaşmasının beklediği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "İlimiz genelinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel tüm eğitim ve öğretim kurumlarımızda yüz yüze eğitime 30 Kasım Salı günü ara verilmesine karar verilmiştir.
İstanbul'da Neden okullar tatil?
İstanbul Valisi Vasip Şahin Kar Tatili Açıklaması Yaptı! İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 18 Ocak'ta okullarda kar tatili ilan edilmişti.