- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Istanbul TED Üniversitesi nerede?
TED Üniversitesi, 7 Temmuz 2009'da Türk Eğitim Derneği Yükseköğrenim Vakfı tarafından kurulan bir vakıf üniversitesi. 2012-2013 akademik yılında alınan 320 öğrencisi ile eğitime başlamıştır….
Ersan Ocak kim?
Dr. Öğretim Üyesi Ersan Ocak, TED Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi kadrosuna 2017 Ağustos'unda katıldı. Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'nde lisans dersi verdi; Mimarlık ve Kent Çalışmaları Programı'nda yüksek lisans dersleri veriyor. 2021 yılında Görsel İletişim Tasarımı Bölümü'nü kurdu.
TED Üniversitesi burs veriyor mu?
(2) Burs, adaylara programa kabul aşamasında verilir. (3) Öğrencilere %100, %75, %50 ve %25 oranlarında burs verilebilir. (4) Bursların tahsisinde, TED Üniversitesi Lisans Programlarına Uluslararası Öğrenci Kabul Kriterleri arasında yer alan ve Üniversite Senatosunca kabul edilen sınav/diploma puanları esas alınır. (5) …
Tedü başarı bursu nedir?
Akademik Başarı Bursu Oranları: Üniversitemize kısmi burs kontenjanı ile yerleşen öğrencilerimizden, kısmi bursu ile aynı oranda Akademik Başarı Bursu'na hak kazanan öğrencilerimize %10 ek burs verilir. Kısmi bursundan daha düşük oranda bursa hak kazanan öğrencilerimize ise %5 ek burs verilir.
TED Üniversitesinde hangi bölümler var?
Mühendislik Fakültesi
TED Üniversitesi kaç yıl?
Türk Eğitim Derneği'nin eğitim alanındaki 93 yıllık deneyimini yükseköğretime taşımasıyla 2009 yılında, Ankara'da kurulmuş, genç, dinamik ve çağdaş bir şehir üniversitesidir.
Akademik Başarı Bursu Oranları: Birinci olan öğrenci, öğrenim ücretini ödemez. İkinci olan öğrenci, öğrenim ücretinin %75'ini ödemez. Üçüncü olan öğrenci, öğrenim ücretinin %50'sini ödemez.
Tam Destek Bursu Resmi Liselerde Eğitim Gören Maddi Olanakları Kısıtlı Fakat Akademik Olarak Başarılı Öğrencilere Sağlanan Burstur. Öğrencilerin Akademik Ve Psiko‐Sosyal Takibinin Yanı Sıra, Sosyal Ve Kültürel Gelişimlerini Destekleyecek Nitelikte Etkinlikler Yapılmaktadır.
TED Atakent ne zaman kuruldu?
2015-2016 Eğitim Öğretim yılından itibaren Türk Eğitimi Derneği çatısı altında faaliyetlerine başlayan TED Atakent Koleji, Esenyurt ve Halkalı Kampüsleri olarak geniş bir öğrenci – veli ve öğretmen kadrosu ile eğitim çalışmalarına devam etmektedir.