Editör
Efsanevi Üye
Istanbul Erkek Lisesi kızları alıyor mu?
ÖĞRETİM ŞEKLİ NEDİR? İstanbul (Erkek) Lisesi'nde öğretim şekli karma yani kız ve erkek öğrenci birlikte okuyor.
Istanbul Erkek Lisesi karma eğitim mi?
Istanbul Erkek Lisesi karma eğitim mi?
Eğitim ve öğretim hizmetlerini 1933 yılından günümüze, Fatih ilçesinin Cağaloğlu semtinde bulunan eski Duyunu Umumiye (Osmanlı Devleti Genel Borçlar Kurumu) binasında sürdürür. "Erkek Lisesi" adıyla bilinmesine rağmen karma eğitim yapan bir okuldur.
Istanbul Erkek Lisesi ne sadece erkekler mi gider?
Her ne kadar adında Erkek olsa da karma eğitim var. Yani kız ve erkek öğrenciler birlikte okuyor. 1917 yılından bu yana Almanca eğitim veriyor.
Erkek liselerine kızlar girebiliyor mu?
Erkek liselerine kızlar girebiliyor mu?
KABATAŞ ERKEK LİSESİ'NE KIZ ÖĞRENCİ ALINIYOR MU? Okulun ismi Erkek lisesi olarak geçiyor olsa da öğretim şekli karma yani kız ve erkek öğrenciler birlikte öğrenim görüyor. Yani kız öğrenci alınıyor.
İstanbul Erkek Lisesi kaç yanlışla alıyor?
Sınavda full çekenler veya bir iki yanlış ya da testine göre 3-4 yanlış yapanlar Galatasaray, Kabataş ve İstanbul Erkek Lisesi'ne girebilir.
İstanbul Erkek Lisesi nasıl bir okul?
İstanbul Erkek Lisesi nasıl bir okul?
İstanbul Cağaloğlu'nda Osmanlı döneminde kurulmuş köklü bir eğitim kurumudur.1933'den günümüze hizmetlerini Duyunu Umumiye(Osmanlı Devleti Genel Borçlar Kurumu) binasında sürdürür.İstanbul Erkek Lisesi adıyla bilinmesine rağmen karma eğitim yapar.Türk ve Alman eğitim sistemlerinin birleşiminden oluşan bir eğitim …
Kabataş Erkek Lisesi Özel mi devlet mi?
KABATAŞ ERKEK ÜCRETLİ Mİ? Hayır. Kabataş Erkek Lisesi bir devlet lisesi ve öğrenciler ücretsiz eğitim alıyor. Tüm okullar gibi Kabataş Erkek Lisesi de Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı bir okul.
İstanbul Erkek Lisesi Özel mi?
İstanbul Erkek Lisesi Özel mi?
İstanbul (Erkek) Lisesi bir devlet lisesidir. İELEV Okulları ise, İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı (İELEV) tarafından kurulmuş bir özel okul zinciridir.